Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • MC 8.4 Playback issue

    Hi, I have a playback issue on Media Composer 8.4. When I hit play on the timeline randomly the cursor stops or jump to the beginning of the timeline. I have installed the cuda driver for mac and Quick time Pro7. Everything else seems to work fine. The Video Format in Avid is the same as the reels. I...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by elracador on Tue, Feb 23 2016
  • Manually link to different files in Composer 7

    I would like to know if there is anyway to manually change to a different audio or video track in Composer 7? I have some audio in a timeline that I would like to direct to a different audio file. For example, I have an audio file in the project and in a timeline called 1001.wav....this wav file would...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by rvcinematography on Wed, Apr 16 2014
  • MC 7 Audio and Video Sync Question

    I have several sequences that are created using camera referance audio. I have created a bin with new auto-sync audio to video clips using the good audio. Is there any way to get the clips in the timeline to referance the auto-sync files I have created so that the orig SEQ in and out points are maintained...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by GenRen on Fri, Jan 31 2014
  • Media Composer - video problem

    Hi! I just installed Media Composer 3.0 on my Sony pc computer that operates with Windows Vista. When I import quicktime video clips into Avid I have this problem: I can scroll through the video fine but when I play it there is audio but no video. The video does not need to be rendered and the video...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by DFWReporting on Sat, Oct 18 2008
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller