Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Pro Tools 11 - Imported video plays too fast

    After importing a Quicktime video and setting the framerate to its appropriate value of 29.97 fps, the video plays back at about 3 times the actual speed. The imported audio plays at its normal rate. I am hoping this is easily resolved, but I can't seem to find any solutions.
    Posted to Share Your Experience (Forum) by Jigatnu on Sat, Aug 17 2013
  • export problems

    I have a problem whit my avid videos, when I fineshed the proyect and I exported the video, the video is see with blue tones. What can I do?
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Elena7even on Thu, May 5 2011
  • audio problem

    hello. I shooted a video of 40 minutes en I dropped it into Avid media composer. I don't think its a problem to import such a big file? But now the audio plays not simultaneously with the video. The video is to slow in compare with the audio, just an half second or something. Anybody an idea??? please...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Jorussss on Wed, Jan 26 2011
  • Help with Quicktime Export-HD

    Hello, I badly need help on this. Im trying to export a high quality qucktime file from my timeline. Project: 1080i, HDV material, NTSC, sony Z1 & Z7 Delivery Requirement: HDV, DVCPRO-HD or APPLE PRO REZ HQ. I can only see DVCPRO but not DVCPRO-HD. I tried using DVCPRO but it always exports it to...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ervz Tia (Tikboy) on Fri, Mar 13 2009
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller