Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Problema Frame-Rates

    Hola a todos, queria preguntaros como combinar en un mismo proyecto en Avid Media Composer(Mi versión es la 7.0.3 -Windows) diferentes Frame-Rates, os lo explico más claramente: Realizamos la grabación a 2 cámaras : -1280 x 720 p -- 23, 976 fps ( Nikon ) no permitía...
    Posted to Foro en EspaƱol (Forum) by loger2 on Sun, Mar 2 2014
  • Wrong format when linking with AMA

    Hi, I've filmed a number of events using a Sony HXR NX5E camera that uses AVCHD. I've shot it all at 1080p 25. I've set my project up so that its 1080p/25. When I've linked to the AVCHD files using AMA they show up in my bin as Fromat HD 1080i/50 and Video H.264 (1080i 50). When I imported...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by ben knowles on Fri, Feb 28 2014
  • AMA Success Projects

    Hello, We just started cutting projects using AMA. We shot with CanonEOS-7D on 16gig CF cards/MacPro/AvidMC5 Here are some pointers that we also learned from this forum: 1. Basic workflow: Mount AMA volumes - log/cut rough cut - transcode - refine edit/finish 2. AMA works great on quick-cuts with a hand...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ervz Tia (Tikboy) on Thu, Jan 26 2012
  • Re: Another bug in MC6? Corrupt Histogram in RGB Mode

    [quote user="cuervo"] I just noticed that the curves in the CC Tool are corrupted when you are in the RGB709 color space(instead of YCrCb709) and you try to add a point to the curve. Scrubbing the timeline seems to help, a little, but the plots seems incorrect, as well as a corrupted image...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by jimswin on Sat, Nov 19 2011
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller