Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Video Levels are off on SDI Output.

    I'm working with footage linked with AMA. The highlights look clipped and the blacks look crushed. I think the colors are off as well. I'm starting with 4:4:4 RGB LOG (DCI-P3 color space) files originating from a film scanner at the film lab. My monitor is compatible with DCI-P3 as well as REC...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by realblake on Thu, May 17 2018
  • Black Magic Mini Monitor not recognized

    Hi all... I just got a Black Magic Ultra Studio Mini Monitor and Flanders monitor. They are hooked up to an iMac running Mac OS 10.8.5. My MC/Symphony version is 7.03.x with Symphony option. The Black Magic Desktop Video driver is version 9.9.3. As of this morning, everything was fine. Video played out...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by eddier on Thu, Jul 10 2014
  • Avid not recognizing AJA Kona3?

    I edit on Avid Symphony 6.0 using AJA Kona 3 for video output. This is the second time I've run into this but today, out of nowhere, Avid just stopped outputting video. My audio tool showed "wide bars" which is my first clue that something is wrong with video output. Then after checking...
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by blandholt on Tue, Oct 9 2012
  • Best option for preview on a tv monitor?

    Hi everyone. Hope you can help me:) I would like to know what is the best option to have preview in a client monitor. My currently setup is a firewire card that allows the ingest and remote control of my deck (hdv camcorder) via firewire cable. Then i have a components cable (supplied with the camcorder...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by dazkarieh on Sun, May 20 2012
  • Avid Media Composer : Adrenaline : Jumping and Skipping

    Hi. Names Darren, im having a problem with avid media composer, or i think it might be specifically the adrenaline unit. we are going out of the adrenaline to a grade 2 monitor via component leades and i am running the feed out of the adrenaline unit to a tv studio vis sdi for capture onto the server...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by DazSuffolk on Mon, Jan 4 2010
  • Media Composer can't find dv converter

    I'm sure someone's addressed this issue before but I can't find the posts. I'm running MC 3.2 (3.13 actual) and it can't seem to find the external capture device (pyro av link 550) that I seldom use. I normally capture and digital transcode straight from and to my Sony HVR-VU1 so...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by JLM17xx on Tue, Nov 17 2009
  • 720 60p Output Problem

    I am a new user to Avid and have a video output problem. I am working on an Avid Media Composer Mojo Version 3.0. I am working with MXF files that are 720 60p. I am able to import and play these files on the timeline but its not outputting to my external monitor. I can only see the video playback on...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Joshbirt on Tue, Feb 17 2009
Page 1 of 1 (7 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller