Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Re: P2 Media Goes Offline After Restart

    Questions: Why does the Avid "forget" the location of some AMA files, and list them as offline? Is this a bug? Some files in a bin were online, some where offline, even though the media was in the same directory. The Avid knew where the offline files were. It listed the correct locations in...
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by Avid Learner on Mon, Oct 8 2012
  • P2 Media Goes Offline After Restart

    Hi. My P2 media went offline after a restart. I've read some previous posts with similar problems, but still need help (this is my first project). Here's what I did... -Plugged Panasonic P2 camera into Mac using a USB cable, and imported media using Panasonic's P2CMS software. -The P2CMS...
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by Avid Learner on Wed, Aug 22 2012
  • Relinking Offline MXF to Original AMA / P2 -Help!

    Sorry if this is in the wrong forum, I couldn't seem to find a Newscutter specific forum, but i'm hoping the workflow here is the same for MC. I have a version 9 Newscutter in a multi-Avid machine/Interplay environment. in interplay, media has been deleated that was originally consolidated from...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by oc1kev on Thu, Aug 18 2011
  • Re: 5.0 AMA/P2 Import Bug reseting timecode?

    Hum, We are experiencing the same problem when conforming XDCamEX (actually Panasonic P2, project has both cameras) media through AMA. It does not happen everytime but sometimes the timecode definitely gets reset to 0 hour after the transcode. Trying to figure it out at the moment. Anyone know if this...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by hinfeyg2 on Thu, Oct 21 2010
  • Relinking problems with AMA feature in MC 3.5

    Hi everyone! This is my first post on here, but i've been searching and haven't found an answer yet. I've been loading all my EX-1 footage using the "link to AMA feature" and then transcoding the footage onto my unity partitions at 15:1s to save hard drive space. When i try and...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Gittlebass1 on Thu, Jul 9 2009
  • Re: P2 Imports 'Cross-Linking'

    Thanks for the thoughts, guys. Yeah, it's one of the weirdest things ever. I've used a duplicate file finder utility to scan the cards and there are definitely no filenames that are identical. The file sizes of the clips that are cross-linking aren't even identical. I honestly cannot find...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by conleec on Sun, Apr 19 2009
  • Re: CAN 'T UNLINK a CLIP

    My experiences on a recent project shot on P2/DVCPRO HD. The sound was to be synced to audio captured separately. The P2 media was imported (clips to bin) then consolidated (import P2/media). For each clip with sync sound, I duplicated the master clip with V1 and A1-A4, unlinked and modified the tracks...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by janusz on Fri, Jan 9 2009
  • P2 MXF Media only relinking partial audio....

    Hello, I'm pretty green when it comes to working with P2 and can't for the life of me figure out my current problem. Basically, I've pinpointed the issue to be this: For whatever reason, some of my clips' audio have gone offline partially. The media is definitely there in the Avid MediaFiles...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by David Fitzgerald on Tue, Apr 29 2008
Page 1 of 1 (8 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller