Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • "Segmentation fault" in thread "Main Thread", at 0x0

    I know this problem seems to go back years but here goes.... I recently upgraded to MC 6.5 from 6.0.2 and now this error pops up randomly every 20 min or so, even if the MC is idle. Cancelling the message results in MC quitting completely. I've read many threads associated with this error but non...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Kingsride on Wed, Apr 10 2013
  • Media Composer 5 not opening.

    Hi there. We've been having a fair bit of trouble trying to install Avid Media Composer 5 onto a new iMac OSX 10.7.3. It was previously liscenced to a older Windows laptop, we deauthorized it then put the disc in the iMac. Unfortunately every time on boot up two boxes come up and MC5 doesn't...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by spagbol on Tue, May 1 2012
  • AVX2 Host Error

    I run Avid Media Composer 5.0.3 on a Mac Book Pro 7. It ran fine on 10.6.8, then eventually crashed and wouldn't even open. I installed OS 10.6.7 and Avid ran great all day. Then after closing the program and trying to open it again the next day, the same error happened: "Bus error" in...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by evan.m.curtis on Tue, Aug 9 2011
  • Sudden System Crash

    Hi there, I need you're great help once again! (It's such a great forum!) I'm working as assistant editor. The project was shot on RED, transcoded after AMA-import to DNxHD36. Now: suddenly our Avid Media Composer starts to make a lot of problems. He crashes all the time with eighter the...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by konx on Wed, Jul 6 2011
  • New version, old problem: Bus Error, Main Thread, 0x0

    Trying to use the MC 5.5.2 trial software. It has installed correctly on my Mac Pro but when I try to run the software the Alert "Bus Error" in thread "Main Thread", at address 0x0 pops up and that's as far as I can get. I know that this is not a new issue and is not exclusive...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by pukkascott on Tue, Jun 7 2011
  • MC 5.5.1 crashes on upgrade from 5.0.3

    I've tried to upgrade Avid MC 5 Academic to MC 5.5 Academic. After a successful install and having been able to activate the software with my new serial number via internet connection, the application crashes on launch. I get the following bus error message: "Segmentation fault" in thread...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Mireille on Sat, Mar 19 2011
  • "Segmentation fault" in thread "MainThread", at address 0x0

    Getting this error a lot at the school where I am currently working. Hopefully in the next few days I will have the opportunity to try some things out but it occurred to me that there might be a very simple answer. I have seen this error only once before outside the school and that is on my MacBook Pro...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by TrainerDave on Tue, Oct 12 2010
  • "bus error" in thread "Main Thread"???

    i have macbook Pro 15" i5 2.4, avid media composer 5.0.3(Demo), in OsX 10.6.3 Ver don't work when i import, pop up this messege "bus error" in thread "Main Thread" ...brah... it is driving me crazyyyyyyyyyyyyy i don't use any Outside equipment Just Macbook. Help. Help...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Kim Hannuri on Sun, Sep 26 2010
  • "Bus Error" in thread "Main Thread" at address 0x0 - Please Help

    Hello - I feel like I'll promise you my first-born if someone can please tell me why this is happening and how to fix it. Please help! I need to work and this is killing me.... This error occurs every single time I try to open Avid, and sequentially closes immediately after the error appears. I am...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by slinkyboa on Wed, May 21 2008
Page 1 of 1 (9 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller