Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • full-screen-captures become very blurry once imported in MC

    Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Gert de Graaff on Tue, Aug 18 2015
  • Re: XDcam Batch import problem

    Hi Jamie, Thank you for your advice, but I made a mistake in the thread title. The problem that arises at the time of import, when I do not use the AMA mode. The reason I like this work is that it is possible I am working again on this project much later, so the batch import seems ideal. So when the...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Claude-ED on Wed, Feb 26 2014
  • No Clips found at/Volumes/Canon XF 1/ error message

    Hi, I am running Avid MC 6.5.3 and am trying to bring footage from the Canon XF 305 camera into a project. I am getting the following error message: No Clips found at/Volumes/Canon XF 1/ Does anyone have any advice why this is happening? I have the Canon XF utility 1.3.0.6 and the AMA utility installed...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Paul Donahue on Mon, Jul 15 2013
  • AVCHD PRIVATE folder appearing as QuickTime package

    I want to import .mts files from to MC 6.5 but I can't because the PRIVATE -> AVCHD -> BVMD folders are appearing as QuickTime packages instead. I can right-click and Show Package Contents to get down to the STREAM folder with the .mts files in finder, but it does not work when trying to import...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Viscer on Tue, Feb 12 2013
  • DVD import not working properly

    When I upgreaded to Pinnacle 15 I found I couldn't import a DVD totally. It only wanted to import short VOB's on the DVD. So, went back to ver 14 and it worked fine. I just upgraded to AVID and the same thing happens as with ver 15. And I don't see a choice to look at the DVD's VOB's...
    Posted to General Discussion & Off-Topic (Forum) by Priscilla Gwilt on Sat, Jun 16 2012
  • Re: XDCAM how can I tell if it were shot at 145, 220 or 220x?

    I just got the Canon xf100. Shot a bunch of footage on the camera. When i import in from the card it only sees folders. Each shot has a folder. When I open the folder it has a MVX files which I quickly import. My problem is when i shoot 70 shots i have to open 70 folders then hit import. I have tried...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by videosmithlaguna on Mon, Sep 19 2011
  • XDCam import and link problems

    I ran into an interesting and frustrating problem today, and wondered if anyone else has had this happen. I got a XDCam disk with a program on it which was layed off from an Avid MC 4.. Has all the proper file structure on it. He is on a Windows system. Mine is Mac 10.6.6 running MC5.0 If I use AMA link...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by John Goerner on Tue, Mar 29 2011
  • 25fps footage in a 24FPS project

    Hi all, I am currently editing a documentary and have a wide array of footage from various sources. Some of which is 25fps. The audio and video for the footage is 25fps but I need to get it to work correctly in a 24fps project with the rest of the footage (shot at 24fps) I have tried opening up the footage...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by tetrasync on Mon, Nov 22 2010
  • Fastest way to Import HD ?

    Hello guys I am running on a tight deadline and I was wondering what is the fastest way to import HD(.mov) on Avid 2,8 I tried importing with DV 25 420 MXF and 1 minutes and 20 seconds took me roughly 1 hour and 20 minutes. I know that I am running a preety old version of Avid nevertheless any help would...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Defallegro on Mon, Nov 1 2010
  • playing quicktimes in MC5

    i will be visiting here often, it seems, as i am switching back to AVID after starting a project in FCP years ago. so here goes it, and your patience with my ignorance is appreciated: when i try to play my quicktimes (some of them DF, some NDF) in a new avid project (set at 30i NTSC because all my footage...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by racheleah on Tue, Sep 28 2010
Page 1 of 2 (13 items) 1 2 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller