Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • playing quicktimes in MC5

    i will be visiting here often, it seems, as i am switching back to AVID after starting a project in FCP years ago. so here goes it, and your patience with my ignorance is appreciated: when i try to play my quicktimes (some of them DF, some NDF) in a new avid project (set at 30i NTSC because all my footage...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by racheleah on Tue, Sep 28 2010
  • Re: problem importing quicktime movie into MC 3.1.1

    Dan, I am having the same or similar issue with 3.1.1 MC. Did you find a solution? AVID Support thinks it is my graphics card. I have a new one on order just waiting for it to show up. When I load the title into the source window I see black when it is stopped or I am scrubbing accross it. Same thing...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by j4940 on Thu, Jan 22 2009
  • DVCPro HD 720p/23.976 Quicktime reference export

    Anybody come across this problem. I'm trying to export a quicktime reference or a "same as source" quicktime file and all I get is a white screen. The footage is from P2 cards shot on a HVX200. I'm on MC 2.8.4 using a MacPro 3g Quad-Core using Quicktime 7.3.1. Any thoughts or suggestions...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by GBerge on Wed, Sep 3 2008
  • Upgrade to MC 3.0 on MacBook Pro

    I have a new MacBook Pro with Leopard 10.5.3 and QuickTime 7.5. I plan to upgrade my Xpress Pro 4.3.1 to MC 3.0. Am I correct in thinking I need to uninstall 7.5 and install 7.4.5 in order for this to work? I am new to all of this, have read most of the postings here, and it seems this is the only thing...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by RD Productions on Thu, Jun 12 2008
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller