Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Media Composer doens't work on the network

    When i disable the network, the Media Composer works normallly. Media Composer 6.04 Mac Pro 2010 System = OS X Lion 10.7.5 (11G63) Processaor = 2 Quad Core Intel Xeon 2,4GHz (Westmere) Memory= 16GB DDR3 1066MHz Vídeo = ATI Radeon HD 5770 XDCAM Drive Software PDW-U1 = 4.0.1 Matrox MX02 LE
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Johan Kruijff on Wed, Oct 2 2013
  • MC6 doesn't play video

    I just download MC6 on to my new macpro and the video images I have import will not play in either the source or editing windows. The sound plays but the screens just stay black. I can open old bins and play videos that were created in MC6 on another computer but all new video imports are imagesless...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by AndreaThailand on Wed, Aug 8 2012
  • Media Composer 6.0 Crash when attempt to play media

    I have a PC based MC6 system upgraded from MC 5.5. I have a Dell T3500, with a quad core xeon 2,92 processor with 18GB memory, windows & Professional. The drives are G-Technology 4TB, connected via esata (2), I have a nivida quadro FX 3800, and a mojo DX. The system installed without a problem, the...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Scott Doniger on Mon, Dec 26 2011
  • Trouble importing audio (wav and mp3) in MC 6.0.0

    Just upgraded to MC 6 and love the interface. I'm having some issues with very basic importing. Running MC 6.0.0 (don't know if there is an update out yet?) on a macbookpro 8Gb ram, 2.2Ghz Intel i7, Mac OS 10.7.2. I've actually imported these files (all audio) in MC 4 (various versions) and...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Brianyork5 on Sun, Dec 11 2011
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller