Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • DNxIO No Analog Audio Capture - Ultrastudio 4K

    I deployed two DNxIO boxes with the hope that the analog audio input difficulties could be figured out. No such luck! Still getting no audio, "SFplay Consumer" errors, or, most commonly, "Unexpected frame rate" errors. I know others have suggested that Blackmagic devices need video...
    Posted to Avid | Artist Forum (Forum) by Chris Faulkner on Thu, Jun 30 2016
  • ExceptionCode when capturing with Canopus

    Folks: Hate to bleed this forum dry, but since migrating to MCv6 I've been having a heckuva time getting analog media into my system. (Yes, I still need to use some analog/SD stuff and since my old Mojo won't work.) I tried a BlackMagic Intensity Shuttle (my Dell wouldn't work with that)...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Tom Cook on Thu, Jun 13 2013
  • Relatively inexpensive Component HD to HDMI converter?

    I'm looking at getting an external recorder for my Canon XH A1S, which doesn't have HDMI or SDI output (that's the next model up). I can go with either a Component to SDI or HDMI converter. BlackMagic has a SDI converter that will work, but I was wondering if I could go with a less expensive...
    Posted to General Discussion & Off-Topic (Forum) by DStone on Sat, Oct 20 2012
  • Can only digitize at 32kHz

    I am a long time Avid Media Composer/pc user but I set up a Mac Avid at home. MacPro Lion with Avid 5.52. I am using a Sony DCR-TRV20 camera to dizitize old family videos. I get an error message if I try to set my project to 48kHz. I can only use 32kHz. The audio sounds alright unless there is music...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Sheri Galloway on Tue, Jul 3 2012
  • Mojo DNA Issues on xw4200 and 4600

    Hi all, Here at Prospero Productions we have 3 Offline Systems currently having Mojo connection issues. Both me and the other edit assistant are baffled as to what is causing this issue, and we are prepared to completely reformat the systems and reinstall all software, in hope this will fix our issue...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Colin Balshaw on Tue, Jan 18 2011
  • The problem with COM port (Avid MC - Beta Analog) and AvidXPserial.sys

    I want to run Control Analog BETA PVW-2800P, and Avid MC4.05 through the COM port. Avid does not see the BETA and asks to install drivers for the COM-and AvidXPserial.sys. Unfortunately the COM port is plug and play, and the list of drivers can not identify drivers Avid Serial Driver. sys. What to do...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by a.gwiazda on Fri, Sep 3 2010
  • ANALOG FIREWIRE CONVERTER

    I'm looking for a known working Analog Firewire Converter. For years, I've used the Canopus ADVC100 with Avid, but it isn't working with Windows Vista 64 at all. I've tried it on multiple computers with no luck. Also, today I tested the ADS PYRO converter and it worked with other applications...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by PATTERSIUS on Tue, Dec 22 2009
  • confused about mojo

    Many apologies if this is answered elsewhere but I have searched the forums and also spoken to a reseller and seem to have conflicting information. I currently run Xpress Pro 5.8 with an analog mojo - nice for importing non DV video and I run a component connected CRT off it. Given the death of Xpress...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by djdbennett on Tue, Jan 27 2009
  • How to Connect Balanced and Unbalanced Audio

    "Helpful How-To's": How to Properly Connect Balanced Outputs to Unbalanced Inputs, and Vice-Versa reprinted from the Benchmark Feedback Newsletter www.benchmarkmedia.com There's still a lot of analog audio out there. We'll be connecting these signals for a long time to come. At...
    Posted to Avid Community Tips (Forum) by Jim Alfonse on Fri, May 16 2008
Page 1 of 1 (9 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller