Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Re: The Next 100 Basic MC Tutorials - (92 uploaded March 13th)

    You are a very good instructor. I am new to Avid MC4 and your tutorials have been the best. Personally, I wish you would continue with these tutorials, but I know they can be time consuming, especially if you are not getting any compensation for the effort. If you do continue these tutorials on your...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Andrew Fomin on Tue, Mar 16 2010
  • Splitting MXF Project Files

    I have two projects which have all their MXF files in the same default Media Composer directory (AvidMediaFiles/MXF/1). I would like to pull the Media files out of that default directory for one project and place those files onto an external drive to use with my Notebook which also has Media Composer...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Andrew Fomin on Mon, Mar 15 2010
  • Avid Media Composer 4 on Windows 7 with tape deck JVC-BR DV3000U

    I have just got a new system with windows 7 and media composer 4. I hooked in the tape deck and tried all the steps that worked to get the deck to work on xp media composer 3.9. Is there something i'm missing. I have tried to do the deck config in media composer and that doesn't work. Restarted...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Paul Winkle on Thu, Dec 3 2009
  • Can't capture from any 1394 source after 3.5 to 4.0.3 upgrade

    Had MC 3.5 Academic, was working relatively well, a few issues with capturing from a JVC camera. Recently finished the upgrade to 4.0.3 (thanks to Marianna my new hero). But alas--now I cannot capture from ANY camera or deck. It is as if the upgrade made my 1394 ports invisible to Avid and other software...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Douglas Flanagan on Thu, Nov 19 2009
  • Media Composer 4 plugin issue

    We currently having problems with the Boris Continuum Complete and Avid FX plug-ins after installing the MC v4.0.2. We are getting an error of "Access Denied". We have a new Z800 workstation connected to an Avid Videoraid SR. The OS is Win Vista 64Bit. By the way, we made sure that the workstation...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by amazte13 on Thu, Nov 12 2009
  • Footage won't play

    I'm running XD-Cam footage in an Ama workflow in Media Composer version 4. The footage starts to play, then stops and I get the following message: Exception:std::exception,what:Errorc0000094 in thread "schedulerThread", INT_DIVIDE_BY_ZERO, at address02FS235B I have a Cypberpower AMD Athlon...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Abeukes on Mon, Nov 2 2009
Page 1 of 1 (6 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller