Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Same as Source Export/Sequence Issues/PLEASE HELP!

    Hey everyone, I've been working on Avid for a couple of years but new to the community. Everything had been hunky dory until recently on a project I'm cutting. I'm in 6.5, working on a Mac 8 core tower. I have my project settings at 1080p/23.976 and created my media through RedCine X producing...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by dillon47 on Thu, Feb 19 2015
  • Uninstalling MC 6.5

    I have a student version of Media Composer that I use on a Mac. It worked fine until I installed the latest version of the Apple OS ( Maverick). Now that Avid has provided the fix I have to uninstall the old version before I can install the new version. So, I attempted to do just that, but I ran into...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by jmcoll on Sun, Mar 16 2014
  • Hang on playback MC 6.5.4

    My Avid MC 6.5.4 is hanging on playback. I'm on Mac OSx 10.7.5. Processor 2 x 2.4 GHz Quad-Core Intel Zeon, 16 GB Ram, ATI Radeon HD 5870 Graphics card. I don't know if it's an eSata problem, operating system, RAM, software or what. I have a 2 hour sequence with mixed file formats, but I've...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by knollcrest on Mon, Mar 10 2014
  • Title Tool crash EXC_BREAKPOINT

    When I try to open the title tool or Marquee I'm getting the error EXC_BREAKPOINT (SIGTRAP). I see a possible solution on the forum here . Like that user my QtCore, QtGui & QtNetwork files are all aliases. However unlike him, I do not use Time Machine. How can I replace those files? I'm on...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by knollcrest on Fri, Feb 28 2014
  • Re: Avid Title Tool Won't Open (EXC_BREAKPOINT)

    Update I found the Qtcore file, QtGui file, Qt Network file in the Framworks folder in the Library. They are aliases. But I do not have Time Machine. How can I replace these? How should I proceed? Thank you for any suggestions.
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by knollcrest on Fri, Feb 28 2014
  • Batch Capturing

    We've got some footage that was brought in with only 2 audio tracks but there are 4 on the original tapes (DVC PRO HD) I need to batch capture to preserve our original master clips (as the footage has been used in groups and cuts) but when i batch capture it only wants to bring in the 2 original...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by ChuckBronson on Tue, Feb 18 2014
  • Re: Avid Title Tool Won't Open (EXC_BREAKPOINT)

    I'm having the same problem with Media Composer 6.5 and Mac OSx 10.7.5. I don't see the "QtCore" in any of my Frameworks library folders. I don't have Time Machine... Any suggestions of what else to try or where to start? Or where to look? Thanks a lot!!
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by knollcrest on Fri, Feb 14 2014
  • Re: Title Tool cannot be opened

    Thank you Kevin. I tried using a new user profile. No dice. Anything else you'd suggest trying?? Thanks a lot.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by knollcrest on Thu, Feb 13 2014
  • Title Tool cannot be opened

    When I click Tools --> Title Tool Application..., I get an operating system window that reads "AvidTitleTool cannot be opened because of a problem." I'm running MC6.5 on MacOSX 10.7.5, have never had a problem before. Also, strangely, there is no longer the menu option for just "Title...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by knollcrest on Thu, Jan 30 2014
  • Transferring between MC 6 & 7

    Hi everyone, I am a student and have recently started working with AVID. I am cutting a short film that I started on an owned copy of MC 6.5 in my school's editing suite. Since then I had (foolishly) downloaded the 30 day AVID MC 7 trial on my Mac at home, where I continued to edit the short. Since...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by topleft on Wed, Jan 8 2014
Page 1 of 4 (35 items) 1 2 3 4 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller