Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Canon C200 raw light workflow question

    Hi everybody, maybe anyone here is using a new Canon C200 recording to Canons new RAW light format. I just recorded a few scenes as a test to a CFast card, installed Canons Raw ligth AMA plugin for Avid.. and wow! i could edit the CRL files natively. What i dont understand is: while editing the files...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by ingofoertsch on Sun, Nov 19 2017
  • Re: Canon XC10 Codecs

    Hi Kevin, I did contact Canon who initially said they thought the HD XAVC-S should work fine. They got straight back however when they checked further they discovered.. "Avid systems only seem to be able to handle the XF-AVC intra-frame compression that is used for 4K footage, not the XF-AVC long...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Trev Burgess on Wed, Jan 20 2016
  • Canon XC10 Codecs

    Just trying to work with footage from the new Canon XC10. 4K works fine with the canon XF codec, but no joy with any flavour of HD. Anyone managed to get it working? FCP X sees it just fine, just can't bear to work with it though. I'm on Avid 8, Yosemete AMA driver xpfm-3.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Trev Burgess on Thu, Jan 14 2016
  • AMA Linking C300 footage in MC 8.3.1

    Hi all, Just bought a C300 (mark 1) and AMA refuses to work - it won't link to the clips. I've been round and round looking at things online, installing all the plugins etc, but no joy. Incredibly frustrating. Does anyone have any insight into what I should be doing (although I'm doing nothing...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by psychpaul on Tue, Jun 23 2015
  • Re: C300 footage in a Modern Version of Composer

    Hi, We are using MC 8.2 and C300 footage on a daily basis. No problems here. Most of the time we do an AMA-link to the footage and then transcode to one of our media drives. (Our C300 cards are stored on a rather slow NAS.) You will need the Canon XF Plugin ver 2.0.3.8.9, which is available from Canon...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Woldcam on Tue, Nov 25 2014
  • XF305 and C300 MAC AMA Plugins NOT working

    Hi all, Having major troubles across multiple machines trying to bring in via AMA XF305/C300 footage. I am trying this across multiple machine all running Mavericks 10.9.4. I have updated all plugins needed. I have checked the file structure on drive but also having troubles straight from the source...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by taraRDF on Tue, Aug 12 2014
  • C300 AMA Volume Linking issues.

    Fixed can't figure out how to delete the post.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Darren on Tue, May 27 2014
  • Can't link to Canon C300 media

    I am working wth media from a Canon 5D, 7D and C300. I can do an AMA link fine to the 5D and 7D footage but not the C300 material. This is the first time I've worked with C300 footage. I have selected the 'CONTENTS' folder but also tried the card folder and other folders in the structure...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by insch on Mon, Mar 3 2014
  • Problema Frame-Rates

    Hola a todos, queria preguntaros como combinar en un mismo proyecto en Avid Media Composer(Mi versión es la 7.0.3 -Windows) diferentes Frame-Rates, os lo explico más claramente: Realizamos la grabación a 2 cámaras : -1280 x 720 p -- 23, 976 fps ( Nikon ) no permitía...
    Posted to Foro en EspaƱol (Forum) by loger2 on Sun, Mar 2 2014
  • Canon 24.00 fps media

    The Canon C300 has the option to record 24.00 fps. To my knowledge, this frame rate is not currently supported by the Canon XF Plugin for AMA linking. What is Avid's recommended workflow for Canon C300 media recorded at 24.00 fps?
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Avid Aphid on Mon, Dec 2 2013
Page 1 of 3 (30 items) 1 2 3 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller