Search

Page 1 of 3 (28 items) 1 2 3 Next >
  • Re: Avid Store Hangups

    Well, I've done that but I am so worried I am going to miss this deadline now. I wish there was a dedicated phone number to sort out with an actual person. I even attempted to purchase one license at a time and the store is now telling me I've exceeded the amount I'm allowed to add to checkout
    Posted to Licensing Options (Forum) by Twelvemonkey1 on Tue, Dec 30 2014
  • Avid Store Hangups

    Are there issues with the Avid Store with the rush to get these licenses upgraded? I have tried purchasing twice and it keeps hanging up on me when processing payment. Then I go back into my account and there are records of the orders but no ID information. My credit card company sees the purchases as pending but they haven't gone through. I have
    Posted to Licensing Options (Forum) by Twelvemonkey1 on Tue, Dec 30 2014
  • AVID ISIS Client won't uninstall on Windows 7 machine

    Hi, We recently upgraded our ISIS 5000 server to 4.5 and was updating the client software on all our machines. When I came to the PCs I attempted to uninstall the client via Programs and Features. The version was 4.0.0.5500. Upon starting the process a prompt was loaded that several applications need to be closed before running, all avid related but
    Posted to Avid ISIS | 2500, 5500 and 7500 (Forum) by Twelvemonkey1 on Thu, Feb 20 2014
  • License Transfer Possible?

    Hi, What is Avid's protocol in dealing with a change of ownership for an Avid ISIS system? Can you transfer the license for free or is there a fee involved? Do they require purchase of a new support contract? How much do the renewal costs? Any other procedures/steps involved? Thank you for any input
  • Re: Random Kernal Panics in Lion with MC 5.5

    I pulled the additional RAM sticks and reconfigured the slot configuration on the board to match what this article says. I uninstalled MC and removed all the cards and ran the diagnostic again. It still continues to give me that hardware fault error, even with just the stock memory
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Twelvemonkey1 on Thu, Jul 19 2012
  • Re: Random Kernal Panics in Lion with MC 5.5

    We had the stock memory in most of the machines either built with 6GB (2010 model) or 12GB (2012 model) depending on the model year. We then received 4GB memory kits from Crucial. I put one kit in each of the machines. I put them in slots 2 and 5. I did not remove any of the stock memory. Should I not be mixing and matching the stock memory if I am
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Twelvemonkey1 on Thu, Jul 19 2012
  • Re: Random Kernal Panics in Lion with MC 5.5

    I did run a hardware test on one machine overnight. I came in this morning and it did give me a error code: 4SNS/1/4000000: Ip6m - 0.898 From what I read it is "Sensor Curent" then "Current" and "Power Supply" related errors. I did run this test with everything disconnected but I kept the DX PCie card in the slot during
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Twelvemonkey1 on Thu, Jul 19 2012
  • Random Kernal Panics in Lion with MC 5.5

    Hello all, I am having some bad kernal panics when using MC 5.5 in Lion 10.7.3. Most of the time they occur in the midst of capturing from tape, but sometimes the Avid may just be sitting on it's own or I had an instance where files were just be transferred to an ISIS partition outside of the Avid. Currently I have done all of the following: -Pulled
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Twelvemonkey1 on Wed, Jul 18 2012
  • Re: Non-DNXcel Adrenaline Box and Windows 7

    I am using Windows 7 Pro Edition. I have used the box previously on a XW8400 running XP with no issues. I also had a couple of extra BOBs hanging around and tried trading them out but still no luck. We run some other systems with the HD Adrenalines and haven't had any issues, so that's why I'm wondering if it has something to do with not
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Twelvemonkey1 on Wed, Jan 4 2012
  • Non-DNXcel Adrenaline Box and Windows 7

    Hi, I am trying to using a Avid Adrenaline box without the DNXcel card installed on HP XW8600 running on Windows 7. So far I have not gotten the device to recognize and it stays on amber light. I originally was installing MC 5.5.3 on the machine. Some of the things I did were: Changing out multiple Firewire cables Changing the Firewire ports to legacy
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Twelvemonkey1 on Wed, Jan 4 2012
Page 1 of 3 (28 items) 1 2 3 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller