Search

Page 1 of 9 (87 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
  • Re: Attempting to relink -Issue-

    My selects need to live in a bin with all the comments i've added. I don't create select sequences til later.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by sorcherfilms on Fri, Sep 16 2016
  • Re: Attempting to relink -Issue-

    I subcliped my selects from a multicam sequence so I assume if I try and relink the clips my subclips would then work again. I have the bad clips on a different drive that is disconnected so the media is offline. For a while I thought it was a multicam issue but then when I brought the media into a new project and tried to watch the affected area I
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by sorcherfilms on Fri, Sep 16 2016
  • Attempting to relink -Issue-

    I have only ever been able to relink avid media files if they are the original transcodes backed up on another drive. Is there anyway to relink to newly transcoded media created from the same video file. I tried all the different combinations within the re link settings with no success. The DIT on the shoot created currupt files that keep crashing my
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by sorcherfilms on Fri, Sep 16 2016
  • Backup System recommendations

    I was wondering if anyone has a good recommendation for backing up past projects/AvidFiles/RawFiles. I don't want to use a raid, because if that is stolen or damaged all is lost. I was thinking of purchasing two high capacity drives and backing up to both. What are peoples thoughts on DROBO, any issue? I was also thinking of buying one of these
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by sorcherfilms on Fri, Mar 22 2013
  • 29.97 to 23.97 xdcam footage

    I shot with the Sony F3 and linked the footaged AMA within a 23.97 project. Some of the footage was shot at 29.97 in hope to smooth out the walking handheld shots. I have transcoded these and I have terrible frame blending. Was there a better way to transcode this footage to receive a better end result. Maybe transcode in a 29.97 footage and import
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by sorcherfilms on Tue, Jul 24 2012
  • MC6 to MC5.5 downgrade

    I've had so many issues with mc 6.0 that I can't take it anymore. My current project is in 6 and I am about to re-install 5.5. Can someone tell me if my mc 6 project will be fully funcional in mc 5.5? Also I was told I don't have to down grade my dongle, is this true?
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by sorcherfilms on Thu, Feb 2 2012
  • SFPlayConsumer::Execute TIMEOUT

    I am constantly getting the SFPlayConsumer::Execute TIMEOUT while playing my timeline and it will not recover unless I rebot. Never had this issue til I installed MC6.0. Didn't know if anyone had any insight or if they are experiencing the same problem
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by sorcherfilms on Tue, Jan 31 2012
  • Re: Media Composer v6.0 - NOW AVAILABLE!

    The "new" interface look is terrible - really the font. Difficult to read and looks like Avid circa 1990.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by sorcherfilms on Thu, Dec 8 2011
  • Re: MC 5.5.2 is Here!

    HMMMM. So I went back to 5.5.1 and all was fixed. possibly a driver issue for the matrox box?
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by sorcherfilms on Wed, Jun 8 2011
  • Re: MC 5.5.2 is Here!

    No new configurations or new hardware. The only I/O is a matrox box that is used for HD output to a monitor. I checked the audio project settings and they all seemed to match. However, when I look at the audio bit depth in the bin info it doesn't give me anything. And yes the convert sample rates when playing is set to always. This happens when
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by sorcherfilms on Wed, Jun 8 2011
Page 1 of 9 (87 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller