Search

Page 1 of 30 (300 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
  • Grid Settings for Lower Thirds and Captions

    Does anyone have an Avid custom grid setting that they would recommend for online videos that will have a captions *and* lower thirds on the screen at the same time? The captions are being added later so that plus the browser-placed video play bar take up frame real estate that I can't see and have to plan for. Thanks!
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by pianoman72 on Thu, Feb 15 2018
  • Re: Thunderbolt 3 to Cat6A

    Wow. There really is nothing. Oh well I swapped Apple 3 to 2 adapters and that cleared up the problem for now.
    Posted to Avid NEXIS | PRO (Forum) by pianoman72 on Fri, Feb 9 2018
  • Re: Hard disk doesn't show up in Consolidate/Transcode Window

    That is super interesting. I have an OWC drive that Premiere can't see. This is on multiple computers. I think I will avoid their hard drives from now on. [quote user="jef"] Sorry for the slow response. I can not remember the details. But when we got some OWC drives, they had a script that ran an "intialize" program. We determined
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by pianoman72 on Thu, Feb 8 2018
  • Thunderbolt 3 to Cat6A

    What product do you guys recommend for connecting to the Nexis with this setup? I have a MBP 2018 model with thunderbolt 3. I'm using the ATTO 2102 with an Apple thunderbolt 3 to 2 adapter/dongle, but I've noticed that the Apple adapter actually gets warm with heavy read/writes and it is not reliable. For example after 30 min of copying to the
    Posted to Avid NEXIS | PRO (Forum) by pianoman72 on Wed, Feb 7 2018
  • Re: Just purchased AJA io4k - sync issues

    Thanks for the tips, I'm using the AM210. It's set to fast but not interlace. I don't have the delay with the Blackmagic Ultrastudio Mini, so I feel like the AJA was introducing the delay. Of course the Blackmagic isn't perfect, either. Sometimes it drifts and I have to stop/start playback to regain sync. But I think only Premiere does
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by pianoman72 on Wed, Feb 7 2018
  • Re: Just purchased AJA io4k - sync issues

    2017 MPB OS 10.12.6 MC 8.9.3 AJA 14.0.1 Firmware I don't remember - I tried 3 different versions. The one it came with (4K), the UFC firmware, and then the updated 4K firmware. It sounds like for you it worked right out of the box?
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by pianoman72 on Fri, Feb 2 2018
  • Just purchased AJA io4k - sync issues

    I am using the sdi monitor out on the Aja to drive a Flanders Scientific monitor. In both Premiere and Avid there is a noticable lag compared to the computer monitor, which is super annoying. I've seen a couple of threads about this issuse but they were from years ago. I was using a blackmagic studio-mini before and that worked just fine. The reason
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by pianoman72 on Wed, Jan 31 2018
  • Re: good as new?

    Cool, thanks for checking.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by pianoman72 on Thu, Oct 12 2017
  • good as new?

    Is Media Composer or the Avid Application Manager responsible for creating the /Users/Shared/goodasnew directory?
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by pianoman72 on Thu, Oct 12 2017
  • Promise SANLink2

    What would happen if I tried to use the Promise 10GbE Adapter https://www.bhphotovideo.com/c/product/1046256-REG/promise_technology_sle2002tnaa_sanlink2_tb_2_to_10g.html Instead of the ATTO Thunderlink https://www.bhphotovideo.com/c/product/1168119-REG/atto_technology_tlnt_2102_d01_thunderbolt_2_to_10gb.html To connect to the Nexis Pro?
    Posted to Avid NEXIS | PRO (Forum) by pianoman72 on Tue, Oct 3 2017
Page 1 of 30 (300 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller