Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Forums application. See all tags in the site
  • Audio track disabled on Subclips

    Im an Assistant Editor on a feature cutting on Version 7 and I've come across this issue that I havan't seen before. When subclipping from my master rushes sequence I bring down the audio on all tracks except my mix tracks on 1,2 and 3 (8 tracks in total) If I bring down the audio to mute on... (read more)
    Posted to Film and 24p (Forum) by auseditassist on Wed, Apr 16 2014
  • 16mm nanoflash transfer workflow for finish on hd

    hi, I am a total newbie in the digital world so excuse the uneducated post. I have this project to be finished on avid (hd) and screened in theater screens from this finished file. I have shot this film on 16mm and transfered it to hd on a nanoflash in technicolor. files are being read as xd5d files... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by kezzap on Thu, Jun 23 2011
  • Clip play back timing problem

    I'm not sure if this workflow had anything to do with this, but here's the jist. I worked in FCP due to a client having all their media on a 2TB drive. I wanted to make this porject look better so I brought it into Media Composer via P2 SAS import. This worked fine. I then decided Avid was not... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by dlampy on Tue, Mar 16 2010
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller