Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Avid Media Composer - Mac forum. See all tags in the site
  • out of sync

    Well, I just upgraded to Media Composer 5 on my Macpro with OS X 10.6.4. I used to be able to play a sequence from the timeline and record right into a DVD recorder. Now however, I try to record to the DVD recorder and the audio is out of sync from the video when I play the DVD back. How can that be... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Nysofmind on Sat, Jul 24 2010
  • 1080p 24p EXPORT to QT problem

    SHot on RED converted to DNxHD 36. NOw I'm trying to EXPORT a screener QuickTime SAME as SOURCE. The Resulting Quicktime looks okay but the AUDIO is out of sync.... a lot out of sync. I also tried the Avid DNxHD codec and it seemed the same. I've done an H264 and think it worked but this needs... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by kevhybrid on Thu, Jun 10 2010
  • P2 footage out of sync after MC 4.0.5 upgrade

    Weekend crisis! Please help if you can. I upgraded to v4.0.5 and now all my P2 media is out of sync. Audio seems to be consistently 8 frames behind picture. Existing sequences edited in v3.5 are now unusable because of audio drift. This happens both when I play footage off AMA Volume (external firewire... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by IBL on Sat, Feb 6 2010
  • How to Resync clip

    Hi. I was given a clip that was hand-synced and is off by 2 frames. How can I resync it? In FCP I would probably put it in the timeline, move the audio 2 frames, then export it into a new quicktime to use as a new clip. Please advise. Many thanks. (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by felisrufus on Mon, Jan 4 2010
  • Sync problem

    I have a sync problem when exporting from media Composer to Quicktime. When I play it in the MC timeline it's perfect, when I export to quicktime, the middle section slips out of sync. Another strange thing is that in the timeline, if I move the audio deliberately out of sync it doesn't show... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by jellisy59 on Tue, Dec 29 2009
  • HDCAM SLR Capture - Adrenaline, MC 3.1.5 - audio sync slip / issue

    Hello, I've searched the forum postings, but can't find the answer anywhere. I'm capturing to a Macbook Pro, using Adrenalin, from an HDCAM SR tape (23.98sf, 1080p. 16x9 Full Frame). It is a 95 minute feature film. I am capturing the picture and the audio of HD-SDI, there are four tracks... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by JackSilver on Tue, Aug 18 2009
  • Mojo SDI randomly resets itself.

    After a few problems I've got my Mojo SDI working with MC. The only problem is that it seems to randomly reset itself, causing MC to freeze and any captures or exports to fail. I'll be working and all of a sudden my monitor will go black and the lights on the Mojo flicker usually leaving the... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by davidhildreth on Thu, Aug 13 2009
  • Script Sync Workflow for Behind the Scenes / Reality TV

    I am pretty excited about my behind the scenes workflow using Script Sync but there are still a few issues that could be improved. Just cause I think its cool I will explain what I have set up. 1. Playback Clip in Avid and verbally transcribe behind the scenes dialog to new wav file using Audacity 2... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by seedavework on Mon, May 18 2009
  • Odd behavior 3.5.1 issue

    Hello all, I am in need of help. I am cutting a news piece, first since updating to 3.5.1. I am on a mbp with ano mojo. I am on the road and it is weekend. I have no options. I edit several layers with pip and pics animated in AE (rendered with animation codec). If i render and scroll thru the layers... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by texmax1 on Sat, Apr 18 2009
  • 30i sync

    Trying to dig a miniDV tape into a 30i project. Looks great, but it is slightly out of sync. When I tried a 24.97 NTSC project it looked in sync, but there is a slight stutter on pans, etc. So, it seems 30i is what I want, but why is it out of sync? (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by apjtv on Sat, Jan 17 2009
Page 4 of 5 (41 items) < Previous 1 2 3 4 5 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller