Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Avid Media Composer - Mac forum. See all tags in the site
  • Audio Mixdown Problem

    Problem occurs while attempting to create a stereo mixdown of multiple tracks of audio. The progress initially appears normal, stating that the mixdown should take a minute or so. However, about half-way through, the progress slows to a halt and progress bar starts going up and up...15 minutes remain... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Nathaniel G on Thu, Mar 21 2013
  • Re: MC 6.0 Mac bugs

    BUG REPORT: AMA VOLUME / FILE LINKING PROBLEMS Based on the following: A. All volumes were shot & transferred at the same time and from the same camera using proven media cards. B. All volumes were in the same directory until obviously it got down to the Card 1, Card 2, etc. level. C. Footage acquired... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Brian on Wed, Jan 4 2012
  • need help!

    Hello all, I need help with an error message I get when using AVID. My knowledge is limited, but I can only open AVID by opening a project, not by opening the application directly. If I try to oen the project directly I get this error message: If I open AVID through an already existing project it opens... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Jarzz on Wed, Dec 7 2011
  • failed to get the sample temporal offset from the ama plug-in

    Hey, Shooting with XD Cam, trying to transcode at XD 50 Mbit/sec, but when the disc loads up in Avid (AMA), i get those blue streaking bars, and then when I try to transcode it, I get this error: failed to get the sample temporal offset from the ama plug-in XD Cam Transfer: I can pull the proxies fine... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Allan Hughes on Thu, Jan 13 2011
  • Export HD 2hr Timeline

    Hey everybody! Having quite a few issues attempting to export a 2hr HD timeline to later burn to DVD. I have tried straight to quicktime, video mixdowns, quicktime ref, transcoding to DNxHD, and still getting nowhere. Small clips seem to work but not the whole thing. Has anybody figured out the best... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by SkatEdit on Fri, Feb 26 2010
  • Problems with new software. Any help?

    Hiya I'm pretty new to Avid Media Composer and recently purchased an Academic version for the Mac. Unfortunately though, when I open it, it gives me this 'Bug' message: Assertion failed: len > 0 File: /Snapshots/releng.relengintel7_1235181834/vobs/coresw/core/Projects/Mac/ ../ ../src/filesys... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by t_palm48 on Fri, Oct 30 2009
Page 1 of 1 (6 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller