Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Avid Media Composer - Mac forum. See all tags in the site
  • Avid subcap effect slows playback

    Hi, i work at a small post production company in Denmark, and we are having a very weird problem with one of our projects in Avid MC. It is a documentary project with a lot of material in different languages, which has been translated to English by a translator using the subcap effect in MC. They did... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by PatrickL on Mon, Jun 17 2013
  • SubCap realtime playback issue

    Hello I have a problem with the subcap effect causing a lot of stutter when playing back a sequence. It plays fine for perhaps a minute or so, sometimes less, then the fps decreases drastically. the problem only persists when V2 (the layer containing the SubCap filler) is active, as soon as i turn off... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Steiner on Thu, Jun 6 2013
  • Capture freeze

    Avid 5.0.3 Model Name: Mac Pro Model Identifier: MacPro1,1 Processor Name: Dual-Core Intel Xeon Processor Speed: 2.66 GHz Number Of Processors: 2 Total Number Of Cores: 4 L2 Cache (per processor): 4 MB Memory: 5 GB Bus Speed: 1.33 GHz Boot ROM Version: MP11.005D.B00 SMC Version (system): 1.7f10 Chipset... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by oobydoobydenn on Fri, Apr 15 2011
  • confused and having audio issue

    hi everyone. hope i can get some help. I just uploaded my entire project (which was shot in 24p on a panasonic dvx100) onto the avid and something really weird is going on with sound. I think it may be some kind of playback issue, but am not entirely sure. whenever I play any footage in my timeline or... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by griefer1234 on Mon, Feb 9 2009
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller