Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Forums application. See all tags in the site
  • Frame rate changes upon export

    Hi Everyone, I am running MC 4.0.2 on Windows Vista. I have a 30i timeline. I am trying to export my timeline as an uncompressed QT file, however, when the export is finished and I look at the movie inspector in QT it says that the FPS are 25.60!!! This is of course not correct it should be 29.97 FPS... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by ryguy on Wed, Jan 12 2011
  • Dekocast v4.2.1 playing clip issue

    Hi, my name is Mariano and I work for TIBA in Buenos Aires. We have almost 40 Dekocast, 13 Pinnacle version and 27 Avid version. Since 3 or 4 months ago we are having some problems with those Avid Dekocast. We have a scene which have an action that plays a background at the top of the screen and put... (read more)
    Posted to Avid Motion Graphics (Forum) by m.cantaluppi on Fri, Nov 5 2010
  • export to XDcam error: clip name

    Hi, Im working on an Media Composer 3.1, working on XDcam with a PDW-U1. The problem comes when I want to export a clip into a disc that has one or more deleted clip in the middle of the disc. It is really a problem, because cameramen delete bad clips and keep only the good ones, which means none of... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Yitux on Thu, Aug 26 2010
  • activation problem

    hello, i purchased an academic version of MC4 few days ago, no problem during installation, but no way to activate it, using "i want to activate my software using this computer internet's connection" option, my system id and serial. The error message said "software actication failed"... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by samytichadou on Sat, Jun 12 2010
  • Export HD 2hr Timeline

    Hey everybody! Having quite a few issues attempting to export a 2hr HD timeline to later burn to DVD. I have tried straight to quicktime, video mixdowns, quicktime ref, transcoding to DNxHD, and still getting nowhere. Small clips seem to work but not the whole thing. Has anybody figured out the best... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by SkatEdit on Fri, Feb 26 2010
  • Problems with new software. Any help?

    Hiya I'm pretty new to Avid Media Composer and recently purchased an Academic version for the Mac. Unfortunately though, when I open it, it gives me this 'Bug' message: Assertion failed: len > 0 File: /Snapshots/releng.relengintel7_1235181834/vobs/coresw/core/Projects/Mac/ ../ ../src/filesys... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by t_palm48 on Fri, Oct 30 2009
  • Meridian II not found with MC 10.5 WIN2000

    Hi everybody from Spain, I’m going to try to explain in english: I have a problem with a Meridien + Media Composer 10.5 in Windows 2000 Pro without Service pack. After a new install of win2000, it recognize the new hardware but the problem is, that after I install the Avid software and start up... (read more)
  • Lethal problem in MC2.6

    Hi everyone, I've been editing for a few hours today, and then suddenly my PC hung. I rebooted it, and ever since I get this in my monitor: In fact, I get it in both monitors. And in every project I try to open. What could be the problem? I have some stuff to finish, so if any of you could help me... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Chameleo on Fri, Jan 30 2009
  • Problems installing MC 3.0

    HELP PLEASE I have downloaded the upgrade from MC 2.8 to MC 3.0. I have uninstalled the previous version 2.8, edl manager, media log, sentinel... and installed MC 3.0 software. Afterthat I have restarted The PC doesn't start anymore and give me this error: stop:C0000218 (registry file failure) \systemroot... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by haiku on Sat, Jul 26 2008
Page 2 of 2 (19 items) < Previous 1 2

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller