Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Forums application. See all tags in the site
  • Avid wrong start timecode on DNxHD 36

    I'm a lecturer at a film trade school, and reasently it has apared a reacuring (7 sepearate instanses) problem when relinking offline files. I did some diging into some of the projects and traced the problem to Avid reading the start timecodes of each clip as 00:00:00:00 and not the original "time... (read more)
    Posted to Community Issues and Suggestions (Forum) by Andreas.Lie on Wed, Dec 6 2017
  • dongle updater download error

    I need to download the Dongle Updater to get my V.8.8.1 up and working - but it won't download... I tried on the first PC with windows 7 and IE - No Go! I tried on the 2nd PC with windows XP and IE - No Go! I tried on the 2nd PC with windows XP and Firefox - No Go! I tried on the 3rd PC with windows... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Peanuts on Thu, Mar 23 2017
  • LUT issues in MC 8.3

    A strange issue has cropped up once I moved to 8.3. I'm working with Sony F55 footage, which has LUTs applied. I need to remove the LUTS for onlining, which previously wasn't an issue in 8.1. My process was to remove them via source settings, and then I would refresh the sequence to reflect the... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by awise on Wed, Feb 4 2015
  • DS 11.1.1 Generate Snapshot to Clip issue?

    Hi, We recently upgraded to DS 11.1.1 and I'm getting an error when I try to generate a snapshot to clip - The DS is advising me that "The selected video storage cannot be used for capturing since it is read-only." But the storage isn't read only. Anyone having a similar issue? Thanks (read more)
    Posted to Avid DS (Forum) by Rory Gavin on Thu, Nov 7 2013
  • Batch Capture Problems with Symphony 5.5.3

    <Moderator's Note> I have split this off and given it it's own thread. Please do not post unrelated topics in existing threads. Thank you for your cooperation. Larry Rubin, Forum Moderator I am experiencing Batch Capture problems with Avid Symphony v5.5.3. I am unable to batch capture into... (read more)
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by Twosheds on Mon, Aug 29 2011
Page 1 of 1 (5 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller