Latest post Thu, May 7 2009 2:45 PM by Larry Rubin. 4 replies.
Page 1 of 1 (5 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, May 7 2009 12:45 AM

    Great! Even the "Sorry, there was a problem with your last request!" thread is dead.

    Forum has been problematic since last night ....

    Symphony 8.8.x w/Avid Nitris DX, HP z420, Windows 10, QT v7.7.x, Hexa Core 3.2GHz, 16GB RAM, nVidia Quadro Series 2000 w/353.82. 2TB Boot, 2 x 3TB internal... [view my complete system specs]

    "There are few technological barriers.  You can fix almost anything if you throw enough money at it."
    *******************************
    Randall L. Rike, ACI, ACSR Mac*Win*Unity*ISIS*DS
    Systems Engineer @ BET Networks [a Viacom company]
    (wwld)

  • Thu, May 7 2009 1:40 AM In reply to

    • Brickwad
    • Top 150 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Simsbury, CT
    • Posts 950
    • Points 11,625

    Re: Great! Even the "Sorry, there was a problem with your last request!" thread is dead.

    Very slow and klunky . .

    1 MC4 Nitris DX on 12 core 2.66 mac pro 6 Gigs of Ram, 2 Symphony Nitris DX on eight core mac pro with 12 gig ram, 3 MC7 on Mac Pro, IMAC, and Macbook... [view my complete system specs]

    WWLD?

  • Thu, May 7 2009 1:51 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 10,667
    • Points 223,915
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Great! Even the "Sorry, there was a problem with your last request!" thread is dead.

    Can you guys give me an update this morning? More details, are you getting error messages, or is the site response time slow?

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    Twitter:  avidmarianna

    Facebook: Marianna Montague

    www.avidcustomerassociation.com   |  Connect 2019 | April 6-7 | Aria, Las Vegas, NV

    WWLD

  • Thu, May 7 2009 2:09 PM In reply to

    Re: Great! Even the "Sorry, there was a problem with your last request!" thread is dead.

    Both Adam.  Website is slow to respond and error screens result when clicking on a thread in Media Composer PC and MAC or XPRO PC and MAC forums, and any reply results in an error screen, yet the reply actually does get posted. Using the back door "sign out", mount thread, click reply, sign back in again.

    Newscutter Nitris DX 9.5.3.5 * Media Composer 5.5.3.6 (At Home on PC running XP Pro) * Symphony 6.5.2.1 (At home on MacBook Pro3,1 running 10.7.2) * Interplay... [view my complete system specs]

    Larry Rubin

    Senior Editor

    The Pentagon Channel

    www.pentagonchannel.mil

  • Thu, May 7 2009 2:45 PM In reply to

    Re: Great! Even the "Sorry, there was a problem with your last request!" thread is dead.

    OK Adam, website now appears to be working normally.  9:45 AM US Eastern.

    Newscutter Nitris DX 9.5.3.5 * Media Composer 5.5.3.6 (At Home on PC running XP Pro) * Symphony 6.5.2.1 (At home on MacBook Pro3,1 running 10.7.2) * Interplay... [view my complete system specs]

    Larry Rubin

    Senior Editor

    The Pentagon Channel

    www.pentagonchannel.mil

Page 1 of 1 (5 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller