Latest post Mon, Mar 9 2020 6:21 PM by Simon_h. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Mon, Mar 9 2020 6:13 PM

    • Simon_h
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Jun 20 2011
    • Cambridge, UK
    • Posts 85
    • Points 1,080

    Suddenly can't toggle effects parameters in Effects mode

    Happily editing.  Went away for an hour or two and came back and now I can't toggle the little triangles which allow you to set effects parameters.   I have restarted the computer, tried different projects but no change.   

    Strangely I can toggle some parameters but others don't respond to the mouse at all when I click.

    Any solutions to suggest? (which preferably don't involve me starting a new profile...)

    Thanks

    Simon

     

    New Template
    AVID 2019.12 on HP Z820 MT XEON, 2GhZ, 32GB, Windows 10, Nvidia Quadro 2000, Crucial SSD Hard Drive with several WD Blacks for media. TMPGEnc 7 for encoding... [view my complete system specs]

     

    New Template
  • Mon, Mar 9 2020 6:21 PM In reply to

    • Simon_h
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Jun 20 2011
    • Cambridge, UK
    • Posts 85
    • Points 1,080

    Re: Suddenly can't toggle effects parameters in Effects mode

    OK.  Turns out I answered it myself.  Creating a new profile seems to be the actual solution due to a corrupt profile.

    Maybe this might be useful to others...

    New Template
    AVID 2019.12 on HP Z820 MT XEON, 2GhZ, 32GB, Windows 10, Nvidia Quadro 2000, Crucial SSD Hard Drive with several WD Blacks for media. TMPGEnc 7 for encoding... [view my complete system specs]

     

    New Template
Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller