Latest post Mon, Oct 14 2019 1:07 PM by JonnyL. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Oct 11 2019 9:59 AM

    Render in-out missing renders-2018.12.7 MC/SN

    Normal 0 false false false EN-GB X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

    Z820, W7, MC/SN 2018.12.7.  Leaving an overnight full render in-out, by the morning, on return some effects are not rendered.  It can be random.  A mix of Baselight, Boris or Avid with missing renders.  Re-rendering manually will work, suggesting it is not corrupt media.  Anyone had this?

    MC/SN 2018.6+7+8+9+12 x 16 Z400/420/440/800/820 PC's on W7/10 x64. 3 x Mac, 4 x PT 2019.12 HDX, S6 , X-MON, all on PCs. NEXIS E4 & ISIS 5000 X... [view my complete system specs]
  • Fri, Oct 11 2019 12:48 PM In reply to

    • DIESELE
    • Top 100 Contributor
    • Joined on Mon, Apr 28 2008
    • Posts 1,171
    • Points 14,495

    Re: Render in-out missing renders-2018.12.7 MC/SN

    It has always missed some renders when they are layered/nested.  I always render in stages from habit - a complex V1 first them maybe the rest of the vision tracks...

    Symphony 2018.12.10, Blackmagic Intensity Pro 11.1 (unsatisfactory in full res UHD though for client monitor), WIN 10 on 2500Mbps M.2 SSD, Nvidia Quadro K4200, Asus X99-A Mobo, i7 5820K 4.0 GHz Hex core mildly overclocked CPU, 32Gb 2800 Mhz RAM, WD Black 8Tb RAID10 array @ 450Mbs

     

     

  • Mon, Oct 14 2019 1:07 PM In reply to

    • JonnyL
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • UK
    • Posts 182
    • Points 2,420

    Re: Render in-out missing renders-2018.12.7 MC/SN

    This can also happen if an effect is created in a different format.  For example, if a dissolve is created in 1080i and then rendred in 1080p it is sometimes not rendered along with the effects above.

    Asus X299, i7 7820, Nvidia 2000M 32GB ram, NVME SSD 8.9.1 ( yes its very fast!) [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller