Latest post Wed, Jun 5 2019 4:27 PM by Marianna. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, May 31 2019 7:23 PM

    • Jared
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Aug 15 2017
    • Posts 10
    • Points 100

    2018.12.3 Renders (video vs audio)

    I have two render drive on NEXIS shared storage, "Render" and "Render_SND".

    My media creation settings are set to send video renders to "Render" and audio renders to "Render_SND" however I've noticed that when I select an in-out region in the timeline of only audio tracks and hit render (anywhere- from the menu bar to the button in the timeline window, at position, in to out etc) the default is not the audio render drvie set in media creation.

    Is this a bug? Can anyone else confirm this? How can I make sure that video and audio are being written to the correct destinations?

     

    Thanks.

  • Wed, Jun 5 2019 4:27 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 10,621
    • Points 223,390
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: 2018.12.3 Renders (video vs audio)

    Jared,

     Moved this to NEXIS as you will get better suggestions here.

    Let me see if I can get an answer on this one.

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    Twitter:  avidmarianna

    Facebook: Marianna Montague

    www.avidcustomerassociation.com   |  Connect 2019 | April 6-7 | Aria, Las Vegas, NV

    WWLD

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller