Latest post Wed, Nov 28 2018 5:55 AM by luca.mg. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Mon, Nov 26 2018 5:15 PM

    • JPBU
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jan 11 2014
    • Canada
    • Posts 145
    • Points 1,960

    Match Frame on Multicam Subclip ?

    It seems that if I use a subclip from a multicam (for example a specific answer in an interview with two cameras) in my sequence, if I use the match frame function it brings me back to the multicam's master clip instead of the multicam's subclip. This is really annoying... Any way to have MC load the Subclip instead of my masterclip like it does with regular non-multicam clip ? 

    Media Composer 2018.10 | iMac Pro (2017) 3.2 GHz Intel Xeon W | 64 GB 2666 MHz DDR4 | Radeon Pro Vega 56 8176 MB | G-Raid 16TB Thunderbolt 3 | macOS... [view my complete system specs]
  • Wed, Nov 28 2018 5:55 AM In reply to

    • luca.mg
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Roma - Italy
    • Posts 5,610
    • Points 65,805

    Re: Match Frame on Multicam Subclip ?

    I see that too, along with other match frame glitches, eg with colour corrected groups. It's not operator error, I'm afraid there's no way for the end user to make "subgroup" match frame work, it has to be fixed by Avid.

    Symphony 2018.12.3, BM Intensity Pro 4k, Windows 10, i7-5930K, 32 GB ram, Quadro K620 [view my complete system specs]

    peace luca

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller