Latest post Mon, Sep 24 2018 8:08 PM by Marianna. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Mon, Sep 24 2018 10:34 AM

    • bernhard
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Jul 16 2010
    • Posts 18
    • Points 220

    MC 2018.9 timecode bug?

    Dear all,

     

    I have 3 Mac Pros running 2018.9 and mac os 10.13.6.

    Since updating to 2018.9 I discovered a glitch:

    When playing more or less complex sequences, the timecode within timecode window and composer window will not update corresponding to the playhead in the sequence.

     

    I can reproduce this quite simple with a sequence with 2 video and 7 audio tracks.

    Adding an 8th audio track stops timecode from running.

    Timecode will only update after a full stop.

     

    Anyone else having this problem?

     

    Cheers,

    Bernhard

     

     

    3x Avid MC 2018.9, Mac Pro 2013 3,5 GHz 6-Core, Mac OS 10.13.6, Blackmagic Ultrastudio 4k, Areca 8050t2 Raid 24TB [view my complete system specs]
  • Mon, Sep 24 2018 8:08 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 11,268
    • Points 231,960
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: MC 2018.9 timecode bug?

    Created a case Bernhard and will tacke a look at this.

    Can you send me any video showing this?

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    Twitter:  avidmarianna

    Facebook: Marianna Montague

    www.avidcustomerassociation.com   |  Connect 2019 | April 6-7 | Aria, Las Vegas, NV

    WWLD

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller