Latest post Sun, Oct 7 2018 11:42 PM by Adman. 47 replies.
Page 2 of 4 (48 items) < Previous 1 2 3 4 Next >
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Jul 6 2018 12:21 PM In reply to

    Re: Media Composer First, Publishing Error - HELP

    I also have this exact problem on a W10 machine. Did anybody ever come up with a fix?

    Windows 10 Home Intel Core i7 5500U CPU at 2.40 GHz, 240 MHz, 2 cores, 4 logical processors 8Gb RAM DDR3 1,000 Gb HDD [view my complete system specs]
  • Fri, Jul 6 2018 2:15 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,666
    • Points 18,305
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Media Composer First, Publishing Error - HELP

    Hi piersmwf,

       Kindly complete your profile include machine specs. Are you publishing to local drive or Social? Currently MC|First has a know limitation when publishing directly to FB.

       Bug Number: MCDEV-7725. Disregard references in the help for publishing directly to
    FaceBook. This will be provided in a future release. You can publish your sequence to a local
    drive to use when posting your video to FaceBook.

     

     

    Thanks,

    RalphC

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.13.6 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
  • Fri, Jul 6 2018 2:38 PM In reply to

    Re: Media Composer First, Publishing Error - HELP

    Thanks, Ralph. I've completed the profile, but my machine specs are:

    Windows 10 Home
    Intel Core i7 5500U CPU
    at 2.40 GHz, 240 MHz, 2 cores, 4 logical processors
    8Gb RAM DDR3
    1,000 Gb HDD

    I'm trying to publish to a local drive, but I did also try publishing to Vimeo to see whether that made any difference. It didn't.

    I can try to post up the error messages I get, if that would help.

    Thanks, Piers

    Windows 10 Home Intel Core i7 5500U CPU at 2.40 GHz, 240 MHz, 2 cores, 4 logical processors 8Gb RAM DDR3 1,000 Gb HDD [view my complete system specs]
  • Tue, Jul 10 2018 4:41 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,666
    • Points 18,305
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Media Composer First, Publishing Error - HELP

    Please do, but I'm concern with the Windows version Home Edition is not qualified and also dual core i7 might not have enough power to run MC.

     

     

    Thanks,
    RalphC

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.13.6 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
  • Wed, Jul 11 2018 12:58 PM In reply to

    Re: Media Composer First, Publishing Error - HELP

    Not sure if this will work, as I'm having trouble working out how to insert an image into this post, but here goes:

    Attempting to Publish throws up this error message:

    https://www.dropbox.com/s/ptlq3018ov5nmmd/Publish%20error.docx?dl=0

    Clicking "continue" gets me this:

    https://www.dropbox.com/s/vaxb5z3plu95hpd/Continue%20error.docx?dl=0

    Clicking "Debugger" gets me this:

    https://www.dropbox.com/s/f680pcq17flixvw/Debugger.docx?dl=0

    and clicking "ignore" immediately closes the programme.

     

    Windows 10 Home Intel Core i7 5500U CPU at 2.40 GHz, 240 MHz, 2 cores, 4 logical processors 8Gb RAM DDR3 1,000 Gb HDD [view my complete system specs]
  • Wed, Jul 11 2018 1:00 PM In reply to

    Re: Media Composer First, Publishing Error - HELP

    Sorry, that evidently didn't work. Is there a standard technique for getting the screenshot from my computer into a forum post?

    Windows 10 Home Intel Core i7 5500U CPU at 2.40 GHz, 240 MHz, 2 cores, 4 logical processors 8Gb RAM DDR3 1,000 Gb HDD [view my complete system specs]
  • Wed, Jul 11 2018 1:22 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,666
    • Points 18,305
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Media Composer First, Publishing Error - HELP

    To upload image select the "option" tab, file attachment. Regarding the error message (https://www.dropbox.com/s/ptlq3018ov5nmmd/Publish%20error.docx?dl=0) looks like you're saving the file directly to dropbox? Can you change the destination folder to C: preferably your desktop.

     

     

    Thanks,

    RalphC

     

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.13.6 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
  • Wed, Jul 11 2018 1:42 PM In reply to

    Re: Media Composer First, Publishing Error - HELP

    I'm sorry if I'm being stupid, but the only "options" tab that I can see is the one between "compose" and "related", and if I click on that I just get a tickbox for "do not allow replies" and a row of emojis which can be included - no way of attaching a file that I can see,

    I haven't been trying to save MC files to Dropbox - that was just my attempt to save my screenshot to a place that would allow me to create a url which I could then post, using the "insert/edit image" button at the top of the compose box. In MC, I've been trying to Publish to the C: drive.

    Windows 10 Home Intel Core i7 5500U CPU at 2.40 GHz, 240 MHz, 2 cores, 4 logical processors 8Gb RAM DDR3 1,000 Gb HDD [view my complete system specs]
  • Fri, Jul 27 2018 10:45 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,666
    • Points 18,305
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Media Composer First, Publishing Error - HELP

    Let me take you step by step.

    1. Click Reply to post a comment.

    2. select "Insert Media" icon before the smiley emoticon

    3. Click Browse on the pop up Window then "Upload File" look the file/sreenshots then click upload file.

    4. Then select the content (double click the file) you wish to add to the post.

     

     

    Thanks,

    RalphC

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.13.6 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
  • Sun, Jul 29 2018 5:40 PM In reply to

    Re: Media Composer First, Publishing Error - HELP

    Thanks.

    When I try to publish I get this:

     

    Windows 10 Home Intel Core i7 5500U CPU at 2.40 GHz, 240 MHz, 2 cores, 4 logical processors 8Gb RAM DDR3 1,000 Gb HDD [view my complete system specs]
  • Sun, Jul 29 2018 5:44 PM In reply to

    Re: Media Composer First, Publishing Error - HELP

    Normal 0 false false false EN-GB X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

    Clicking “Continue” gets me this:

    Windows 10 Home Intel Core i7 5500U CPU at 2.40 GHz, 240 MHz, 2 cores, 4 logical processors 8Gb RAM DDR3 1,000 Gb HDD [view my complete system specs]
  • Sun, Jul 29 2018 5:48 PM In reply to

    Re: Media Composer First, Publishing Error - HELP

    Click "Debugger" gets me this:

    Clicking "Ignore" immediately closes the programme.

    Windows 10 Home Intel Core i7 5500U CPU at 2.40 GHz, 240 MHz, 2 cores, 4 logical processors 8Gb RAM DDR3 1,000 Gb HDD [view my complete system specs]
  • Tue, Jul 31 2018 2:56 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,666
    • Points 18,305
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Media Composer First, Publishing Error - HELP

    The destination folder is C drive? 

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.13.6 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
  • Tue, Jul 31 2018 3:16 PM In reply to

    Re: Media Composer First, Publishing Error - HELP

    Not specified. I go "File - Publish to" and am offered Vimeo, YouTube, etc and "Local Drive". I select "Local Drive" and then the error messages above kick off immediately, before I get to the point of specifying a destination.

    Windows 10 Home Intel Core i7 5500U CPU at 2.40 GHz, 240 MHz, 2 cores, 4 logical processors 8Gb RAM DDR3 1,000 Gb HDD [view my complete system specs]
  • Tue, Jul 31 2018 4:34 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,666
    • Points 18,305
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Media Composer First, Publishing Error - HELP

    Can we try a new short project.

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.13.6 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
Page 2 of 4 (48 items) < Previous 1 2 3 4 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller