Latest post Thu, Feb 2 2017 8:02 PM by knejmann. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, Feb 2 2017 3:10 PM

    • Digicel
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Feb 9 2016
    • Posts 2
    • Points 30

    AMA MXF Plugin Missing After Reinstalling 8.2.11

    Hi All,

    I have this weird problem with my MC. I recently uninstalled MC 8.2.6, installed 8.2 then patched it with 8.2.11 but to my surprise when I am trying to AMA link .mxf files, I cannot see the .MXF option on the dropdown.

    Console says it cannot auto-detect the AMA plugin. I want to select the MXF, but unfortunately it's not there!

    Any ideas what happened or what to do to restore it? To my knowledge, the MXF OP1a plugin is installed by default when installing MC 8.

  • Thu, Feb 2 2017 8:02 PM In reply to

    • knejmann
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Nov 4 2005
    • Århus, Denmark
    • Posts 192
    • Points 2,150

    Re: AMA MXF Plugin Missing After Reinstalling 8.2.11

    There is a console command:

    AMA_AvidMXF    -- Enable/Disable Avid MXF MSP plug-in

    That might fix the problem  

     

    Media Composer 2018.12.6 - Windows 10 - Dell 8520 - Blackmagic Decklink Studio 4K - Interplay and NEXIS storage - Avid Artist Color. [view my complete system specs]

    Kåre Nejmann

    Danish Broadcasting Corporation - DR
    Aarhus, Denmark 

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller