Latest post Thu, Oct 13 2016 12:08 PM by DJFio[DB]. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, Oct 13 2016 12:02 PM

    • DJFio[DB]
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Nov 3 2005
    • Moscow Russia
    • Posts 328
    • Points 4,345

    MC 8.6.3 multicam mode bug?

    i'm doing the following actions ->

    1) i have a multicam sequence loaded into the record monitor and empty source monitor
    http://djfio.ru/my-content/mcambug/mc1.jpg

    2) i doubleclick the !!BG.mov clip higlighted in the bin to load to the soure monitor
    http://djfio.ru/my-content/mcambug/mc2.jpg

    3) then i press the key-shortcut to enter m-cam nine-split mode
    http://djfio.ru/my-content/mcambug/mc3.jpg

    4)and then i exit the m-cam mode to the normal edit mode
    http://djfio.ru/my-content/mcambug/mc4.jpg

    so after these actions MC ends with the seuence loaded to the both monitors
    but i need clip !!BG.mov loaded into the source pane. 

    it disappears everytime when i load a simple clip into the source monitor.

    but it doesn't when i load there a matte-key clip or i press (T - select all in-out, alt-c - copy to buffer) after step 1.

    my zoo: NEXIS Pro 40 tb sw v19.12.0.5; MBPro_late_2013 15'' i7 16GBram OSX 10.15.3 MC 2020.4 BMD US monitor (or AJA io XT ), ATTO NT11;Baselight... [view my complete system specs]

    DJFio[DB]

  • Thu, Oct 13 2016 12:08 PM In reply to

    • DJFio[DB]
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Nov 3 2005
    • Moscow Russia
    • Posts 328
    • Points 4,345

    Re: MC 8.6.3 multicam mode bug?

    also

    in MC 8.6.3 when i use match-frame on multicam sequence - it everytime loads the last camera in a group to the source pane.

    in MC 8.6.1 it loads the correct match-framed camera

    and more in 8.6.3 -> when i use nine-split mode - when i click on a camera with a mouse - i can not then hit spacebar to play sequence. MC sounds "Bang". so i have to set focus to timeline with mouse click an only then i can hit spacebar.

     

     

    my zoo: NEXIS Pro 40 tb sw v19.12.0.5; MBPro_late_2013 15'' i7 16GBram OSX 10.15.3 MC 2020.4 BMD US monitor (or AJA io XT ), ATTO NT11;Baselight... [view my complete system specs]

    DJFio[DB]

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller