Latest post Mon, Aug 10 2015 9:32 AM by akuehlme. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Aug 7 2015 9:03 PM

    • hwilliams
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Dec 12 2014
    • Posts 20
    • Points 275

    Incorrect XML for Audio Channels in Integration Service?

    When I make a call to ISEssencePackageGetEssences, I get XML that includes audio channels:

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <EMObject2 xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
      ...
      <audiochannels>8</audiochannels>
    </EMObject2>

    However, the Interplay MAM Integration Services v5 docs (in the Essence Information section under "Audio Properties") says the attribute is named "audsnumchannel".

    Don't get me wrong, I like the "audiochannels" name better, but I just wanted to make sure that the documentation is wrong and not the XML I'm getting from the web service.

  • Mon, Aug 10 2015 9:32 AM In reply to

    • akuehlme
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Dec 11 2012
    • Posts 15
    • Points 155
    • Avid Developer Moderator
      Avid Employee

    Re: Incorrect XML for Audio Channels in Integration Service?

    The name "audiochannels" is definitely the correct one.

    "audsnumchannels" was used for a very brief time a few years ago (around MAM 3.0) and it seems that this old name remained unnoticed in the Integration Service documentation. Thanks for the info! We will update the documentation in the next version of Interplay|MAM.

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller