Latest post Tue, Mar 4 2014 1:08 AM by jef. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Mon, Mar 3 2014 9:17 PM

    • Doug@Stun
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Jun 10 2008
    • Los Angeles
    • Posts 37
    • Points 520

    ProRes 4444 AMA/Import issue

    I'm having some importing / AMA issues when using ProRes 4444.  I'm getting a aliasing vertical jaggedness to the ftg I bring into any of my Avids when using ProRes 4444.  

    It's happening on graded ftg from my colorist and now on some client provided 4444 ftg.  It appears in the initial AMA.

    It only seems to have begun when I went to 6.5.2.

    Is anybody having the same issue?  Or a possible solution?

    Thanks in advance.

    Doug

    17-Nitris DX Media Composers 8.4 - 4 3.5GHz 6-Core Intel Xeon Trashcans, 13 Harpertown MacPro 3.2Ghz 8-Core Intel Xeon Cheesegraters, Mac OS10 v10.12,... [view my complete system specs]
    Filed under: , , ,
  • Tue, Mar 4 2014 1:08 AM In reply to

    • jef
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Sun, Feb 26 2006
    • Maryland
    • Posts 3,786
    • Points 45,350

    Re: ProRes 4444 AMA/Import issue

    That is a know issue with some versions.

    Don't know when it got fixed.

    Jef

    Avid DS 11.0.2 R.I.P | MC "Well, it depends ..." mostly 8.12.9|OS 10.14.x - iMac Pro 2019 - home system MacPro Dual 2.8 8core GTX680 "Harpertown"... [view my complete system specs]

    _____________________________________________

    Jef Huey

    Senior Editor

    Old Stuff  http://vimeo.com/album/3037796

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller