Latest post Tue, Dec 3 2013 11:31 PM by Marianna. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Tue, Dec 3 2013 9:24 PM

    • CTN
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Apr 11 2011
    • Posts 2
    • Points 30

    Deko 1000 Flashing and cutting out

    We are experiencing intermittent problems with our Deko 1000.  When we are keying over video, just a still lower third, no motion, the graphic drops out and jumps every so often.  I have reset all the video boards and tried doing some diag testing with the deko diagnostics tool but came up empty.  Any suggestions? 

  • Tue, Dec 3 2013 11:31 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 10,606
    • Points 223,175
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Deko 1000 Flashing and cutting out

    CTN

    The Deko 1000 or any of the Deko products for that matter aren't in my wheel house but you might be able to gain some insight thru this document.

    http://resources.avid.com/SupportFiles/attach/Deko550-&-1K_TechRef_372100105_RevA.pdf

    Let em know if that helps at all....

    If not I can see about finding an AMG person who worked back then with that product.

    Marianna 

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    Twitter:  avidmarianna

    Facebook: Marianna Montague

    www.avidcustomerassociation.com   |  Connect 2019 | April 6-7 | Aria, Las Vegas, NV

    WWLD

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller