Latest post Sat, May 25 2013 9:56 AM by SteveK. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, May 22 2013 12:55 PM

    • mkj
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Sweden
    • Posts 452
    • Points 5,965

    Blurring in Avid MC looks wrong in MC Symphony..

    Does anyone know what can be wrong here?

     

    We use MC 6.0.3.3 on our offline edits. When our color corrector open the timeline in his Avid Symphony(6.0.3.3), the blurr's are positioned wrong...randomly.

  • Wed, May 22 2013 5:29 PM In reply to

    • Chepal
    • Top 200 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • germany
    • Posts 538
    • Points 6,290

    Re: Blurring in Avid MC looks wrong in MC Symphony..

    hi mkj,

    maybe a "bad_conversion" from sd to hd?

    i had this sometimes with "positioned" effects and titles - don't know why.

    che

    mac_mc_2020, fibre, sata, ssd [view my complete system specs]

    peace from germany

  • Sat, May 25 2013 9:56 AM In reply to

    • SteveK
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • London
    • Posts 316
    • Points 3,565

    Re: Blurring in Avid MC looks wrong in MC Symphony..

    I had a similar problem going from sd offline to HD in mc5, none of my animates fitted, and had to be remade.

    a positioning problem not size.

    Numerous clients mojo to Nitris PC systems 6.5 to 2018.3 with interplay with ISIS/UNITY, EVS transfer/w IP director At Home: new 2017 15" i7 MacbookPro... [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller