Latest post Mon, Sep 10 2012 4:15 PM by Jeroen van Eekeres. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sun, Sep 9 2012 1:26 AM

    • avidmedic
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Jan 30 2006
    • Atlanta, ga
    • Posts 58
    • Points 650
    • Avid Certified Instructors - Video
      Avid Certified User

    Airspeed 5000

    I have been troubleshooting an Airspeed 5000 with freezing video.  This may be a known fix, but the Airspeed 5000 in versions previous to 2.1 ingest a Data track.  When you re-transmit that Data track back to the Airspeeds it causes a variety of issues concerning playback.

    I have instructed editors to delete the data track (it can be hidden and still cause problems), then transfer and we have been quite successful.

    Hoping my exprience can help others

    You name it, I've seen it. [view my complete system specs]

  • Mon, Sep 10 2012 4:15 PM In reply to

    Re: Airspeed 5000

    avidmedic:
    When you re-transmit that Data track back

    With that do you mean: "re-send-to-playback" from MC?

    From the old Apple Quadro 950 to HP Z8xx. My current own system: 1x Z420 E5 1650 16GB memory, 128GB SSD, 1x XW8600, 2x 3.0Ghz Quadcore, 12GB memory... [view my complete system specs]

    Jeroen van Eekeres 

    Technical director, Broadcast support engineer, Avid ACSR.

     

    Always have a backup of your projects....Always!!!! Yes Always!!!!

    A.V.I.D....... Another Version In Development

    www.mediaoffline.com

     

     

     

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller