Latest post Thu, Jan 7 2010 3:47 AM by YpOa. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, Jan 7 2010 2:20 AM

    • YpOa
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Jan 7 2010
    • Posts 2
    • Points 10

    Adrenaline install/ Avid can't see Adrenaline (please help)

    Hi all, 

    I was having problems with the computer on this production so I did a fresh install of Windows and Avid onto a new hard drive. Only problem is I can't get Avid to see the Adrenaline! In Avid when I click on 1394 it won't switch to DNA. Windows can see the Adrenaline, and the firewire driver is the same as the previous install. If there is an Adrenaline install CD I don't have it.

     

    System Specs:

    HP xw8600 Workstation

    Win XP SP2

    Avid Media Composer 4.02

     

    I have called the Avid support line and am waiting on a call back, but if anyone here could help it would be very much appreciated.

     

    Thanks

    Filed under: , , , ,
  • Thu, Jan 7 2010 3:47 AM In reply to

    • YpOa
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Jan 7 2010
    • Posts 2
    • Points 10

    Re: Adrenaline install/ Avid can't see Adrenaline (please help)

    Solved.

     

    All I did was reinstall the Avid DNA driver for the Adrenaline.

     

    http://avid.force.com/pkb/LegacySearch?DocId=262179&Hilite=dna+driver

     

    For those who search and come accross this topic and the link is busted:

     

    1. Go to device manager

    2. Under Sound & Video Game controllers select 'Avid tech Adrenaline'

    3. Uninstall the driver

    4. Turn on your Adrenaline + plug it in

    5. Windows will detect this, choose 'not at this time', and then choose 'install automatically'

    Filed under: , ,
Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller