Latest post Wed, Jul 9 2008 9:56 PM by Larry Rubin. 3 replies.
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sun, Jul 6 2008 9:48 PM

    • Inbetween
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Nov 4 2005
    • Breda The Netherlands
    • Posts 40
    • Points 560

    Can't display color correction after upgrading to MC 3.0

    Hello! I have a serious problem after I upgraded from Avid Xpress Pro HD to MC 3.0. In the monitors or the video monitor (output through Avid Mojo), I can't see any adjustments made while correcting colors. Only when I make a correction and play the clip, I can see the adjustments made.

    I uninstalled the Nvdia Display Driver and reinstalled it, but the problem still persists. Any advice?

     

    Qualified Dell workstation, 3 GB Ram, Nvdia Quadro FX 1400 

     

    Dell WS 690 dualcore 2,66, 4 GB RAM, 500 GB SATA raid 0. 2 x 750GB Nvidia 570 . Certified firewire PCI card. MOJO. MC 3.5.1 [view my complete system specs]
  • Sun, Jul 6 2008 9:51 PM In reply to

    Re: Can't display color correction after upgrading to MC 3.0

     First check and make sure "render on the fly" is active.

    Newscutter Nitris DX 9.5.3.5 * Media Composer 5.5.3.6 (At Home on PC running XP Pro) * Symphony 6.5.2.1 (At home on MacBook Pro3,1 running 10.7.2) * Interplay... [view my complete system specs]

    Larry Rubin

    Senior Editor

    The Pentagon Channel

    www.pentagonchannel.mil

  • Wed, Jul 9 2008 9:19 PM In reply to

    • Inbetween
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Nov 4 2005
    • Breda The Netherlands
    • Posts 40
    • Points 560

    Re: Can't display color correction after upgrading to MC 3.0

     Hi Larry,

     

    Yes, that did it! Apparently this setting option is not activated when you do a fresh upgrade to MC 3.0. Hard to find either, tough its mentioned on page 412 in the manual...Smile Thanks anyway!

    Dell WS 690 dualcore 2,66, 4 GB RAM, 500 GB SATA raid 0. 2 x 750GB Nvidia 570 . Certified firewire PCI card. MOJO. MC 3.5.1 [view my complete system specs]
  • Wed, Jul 9 2008 9:56 PM In reply to

    Re: Can't display color correction after upgrading to MC 3.0

     You're welcome, Raoul. Glad that solved the problem for you. Ironically, "render on the fly" on both my Composer and Newscutter platforms CANNOT be de-activated!

    Newscutter Nitris DX 9.5.3.5 * Media Composer 5.5.3.6 (At Home on PC running XP Pro) * Symphony 6.5.2.1 (At home on MacBook Pro3,1 running 10.7.2) * Interplay... [view my complete system specs]

    Larry Rubin

    Senior Editor

    The Pentagon Channel

    www.pentagonchannel.mil

Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller