Latest post Thu, May 8 2008 1:08 AM by Gerrit. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Apr 25 2008 6:05 PM

    OMF import problem

    Hi,

    I'm trying to import an OMF generated in ProTools and I get the following message:

    Exception: omf2Domain_INIT_FAILED__BAD_MEDIA_DB?, file::<file_name>

    In "more details" it says:

    Exception: FILE_OTHER, filename:<filename>
    Exception: SYS_ERROR, status:1450, msg:Insufficient system resources to complete the requested service

    My system is a Media Composer 2.7.2 for Windows XP running on a HP
    Workstation 8400 2GB RAM


    Any ideas?

    What I've tested so far:

    - Embedding and no embedding media files.

    Embedding returns the previous message.

    No embedding builds a offline timeline, but need to relink media and the file names doesn't macht the media name in project.

    Thanks!!!

    Avid MC Adrenaline w/ Unity Media Engine FC [view my complete system specs]

    Claudio Hernandez Kandor Graphics Spain

    Filed under: , ,
  • Thu, May 8 2008 1:08 AM In reply to

    • Gerrit
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • London
    • Posts 56
    • Points 640

    Re: OMF import problem

    I'm sure you've checked this, but when exporting OMF from Pro Tools there is an Avid compatibility tick box which must be selected, due to the sample editing capabilities of Pro Tools. Not entirely sure how this works but I think it pads out the audio files to frame boundaries. On import you'll get a lot of 1 frame clips, called Sample something. Also try using AAF export out of Pro Tools, with Avid compatibility selected.

     

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller