Latest post Wed, Dec 5 2007 3:39 PM by dunkel. 82 replies.
Page 6 of 6 (83 items) « First ... < Previous 2 3 4 5 6
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, Nov 15 2007 2:10 AM In reply to

    • Blue Crow
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Mon, Oct 23 2006
    • London
    • Posts 498
    • Points 5,945

    Re: Ethernet Clients Loosing Connection to LanShare

    Oh Doc Avid I'd have thought sarcasm was beneath a man of your stature. And to think I even had a Doc Avid t-shirt made.
    I'm hopefully getting a new 4.0 in April. [view my complete system specs]

    If this job was easy it wouldn't be any fun.

  • Fri, Nov 16 2007 2:38 PM In reply to

    • Doc Avid
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Mon, Jul 17 2006
    • Los Angeles / Hollywood
    • Posts 2,321
    • Points 25,890

    Re: Ethernet Clients Loosing Connection to LanShare

    You did? That's a copyright problem, my lawyers will be in touch.

    Sarcasm is apparently above your skill set.
    So many systems, so little space. So... everything Avid and a Hyundai Veloster Turbo. [view my complete system specs]

    Jeff Sengpiehl ACSR Mac/PC/Unity/ISIS Los Angles CA AIM Docavid - Yahoo Docavid Join the Avid-L- It is ALL there: http://groups.yahoo.com/group/Avid-L2 http://tinyurl.com/zl6ez http://tinyurl.com/27qw4o for your Iphone

  • Mon, Nov 19 2007 10:47 AM In reply to

    • Blue Crow
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Mon, Oct 23 2006
    • London
    • Posts 498
    • Points 5,945

    Re: Ethernet Clients Loosing Connection to LanShare

    My lawyer says to offer you 10% of all I have which means nothing I'm afraid. In all seriousness Jeff although the symptoms are exactly the same the disconnects are not.

    The guys from Avid came over made some logs and took them away to compare them with another system. The tests also highlighted that the lanshare ex which they thought didn't suffer from this issue actually does.

    Having run tests on a system trying to replicate the problem they have failed to recreate the problem.

    From this point I'm still in the dark as they haven't go back to me. As your an ACSR Unity/ISSIS you know much more about the programming than I do so maybe you could answer how lanshare/Unity shipped in Europe are different ?

    The only problem I have with sarcasm is not being able to spell it.

    I'm hopefully getting a new 4.0 in April. [view my complete system specs]

    If this job was easy it wouldn't be any fun.

  • Wed, Nov 21 2007 11:16 PM In reply to

    • Doc Avid
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Mon, Jul 17 2006
    • Los Angeles / Hollywood
    • Posts 2,321
    • Points 25,890

    Re: Ethernet Clients Loosing Connection to LanShare

    Blue Crow:


    Having run tests on a system trying to replicate the problem they have failed to recreate the problem.


    From this point I'm still in the dark as they haven't go back to me. As your an ACSR Unity/ISSIS you know much more about the programming than I do so maybe you could answer how lanshare/Unity shipped in Europe are different ?


    Tl it.



    Can't say I've been to Europe, only thing however that would stand out would be the Asante Switches. Have you tried connecting a single system directly to the Ethernet card in the LP? I have an LP here which runs perfectly, however the ethernet clients are connected via Cisco switches, not Asante's.

    JDS
    So many systems, so little space. So... everything Avid and a Hyundai Veloster Turbo. [view my complete system specs]

    Jeff Sengpiehl ACSR Mac/PC/Unity/ISIS Los Angles CA AIM Docavid - Yahoo Docavid Join the Avid-L- It is ALL there: http://groups.yahoo.com/group/Avid-L2 http://tinyurl.com/zl6ez http://tinyurl.com/27qw4o for your Iphone

  • Thu, Nov 22 2007 10:41 AM In reply to

    • c_smith_uk
    • Not Ranked
    • Joined on Sun, Jan 14 2007
    • London, UK
    • Posts 25
    • Points 315

    Re: Ethernet Clients Loosing Connection to LanShare

    I'm not sure of the exact differences but I believe the European systems have a different Alacritech ethernet card because of the ROHS (restriction of hazardous substances) rulings.

    1 x xw8200 - Adrenaline 2.7 - 3GB RAM - Win XP SP2 1 x xw8400 - Symphony Nitris 1.7 - 4GB RAM - Win XP SP2 5 x xw8400 - MC Soft 2.7 - SDI Mojo - 4GB... [view my complete system specs]
  • Mon, Nov 26 2007 12:46 AM In reply to

    • Doc Avid
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Mon, Jul 17 2006
    • Los Angeles / Hollywood
    • Posts 2,321
    • Points 25,890

    Re: Ethernet Clients Loosing Connection to LanShare

    Then perhaps it would be time to aquire a non-ROHS version of the card, and test it out.

    JDS
    So many systems, so little space. So... everything Avid and a Hyundai Veloster Turbo. [view my complete system specs]

    Jeff Sengpiehl ACSR Mac/PC/Unity/ISIS Los Angles CA AIM Docavid - Yahoo Docavid Join the Avid-L- It is ALL there: http://groups.yahoo.com/group/Avid-L2 http://tinyurl.com/zl6ez http://tinyurl.com/27qw4o for your Iphone

  • Tue, Dec 4 2007 8:27 PM In reply to

    • hodol
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Norway
    • Posts 5
    • Points 75

    Re: Ethernet Clients Loosing Connection to LanShare

    I see many references in this thread to MC 2.6.x and 2.7, but what about Xpress Pro? I have a Lanshare EX with several Xpress Pros connected, and I experience clients loosing connection too - especially two of the clients.... They are on HP Workstation 8000.

    Anyone else out there struggling with the same thing?

    Dell Latitude D820 [view my complete system specs]
  • Wed, Dec 5 2007 3:39 PM In reply to

    • dunkel
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Apr 16 2007
    • Cologne/Germany
    • Posts 11
    • Points 145

    Re: Ethernet Clients Loosing Connection to LanShare

    I have the same prob hodol,
    we have 18 XpressPro (5.2.4) clients on a 3.5.5 Lanshare, and I have those probs for 18 Month now.
    Recently I had to change the graphics card on one of the clients which used to disconnect pretty often. Since then it does not disconnect almost at all.
    Maybe just a coincidence.

    darko
    4 MC 2.7.2 | 2 MCA | 2 MC Mojo | 18 XPress Pro 5.2.4 | LanShare Ex | [view my complete system specs]
Page 6 of 6 (83 items) « First ... < Previous 2 3 4 5 6

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller