Latest post Thu, Sep 28 2006 1:58 PM by BLKDOG. 4 replies.
Page 1 of 1 (5 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Sep 27 2006 2:18 PM

    • Nyp
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Sep 27 2006
    • Posts 2
    • Points 30

    Problem detecting Mediadock after upgrading OSX to 10.4.7

    I'm having this silly problem. I cant seem to detect my mediadock after upgrading my OSx to 10.4.7 which i'm not suppose to. Later I clean install my system back to version to 10.4.2, i could see my dock. However after i install my media composer i cant seem to see my dock anymore. Any ideas why? 

    Nyp

  • Wed, Sep 27 2006 2:30 PM In reply to

    • BLKDOG
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Lansing, MI
    • Posts 17,731
    • Points 226,380
    • Avid Employee
      Moderator: MCA Mac
      Moderator: MCA PC

    Re: Problem detecting Mediadock after upgrading OSX to 10.4.7

    What version of MC? Have you upgraded your Atto drivers? Make sure you are running 10.4.6 if you are running MC Soft or Adrenaline.
    Project Manager, Avid Professional Services - Americas [view my complete system specs]

    In agreement, Unity. In Disagreement, Discussion. In all things, Charity.


  • Thu, Sep 28 2006 3:15 AM In reply to

    • Nyp
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Sep 27 2006
    • Posts 2
    • Points 30

    Re: Problem detecting Mediadock after upgrading OSX to 10.4.7

    currently i m using MC v.1.8.4

    should i download the latest version?

     

    nyp

  • Thu, Sep 28 2006 12:32 PM In reply to

    • mvegas
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 1,555
    • Points 17,910

    Re: Problem detecting Mediadock after upgrading OSX to 10.4.7

    No higher OS than 10.4.3 is supported for version 1.8.4. Even if you install the latest, version 2.6, ths supported OS is only 10.4.6

  • Thu, Sep 28 2006 1:58 PM In reply to

    • BLKDOG
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Lansing, MI
    • Posts 17,731
    • Points 226,380
    • Avid Employee
      Moderator: MCA Mac
      Moderator: MCA PC

    Re: Problem detecting Mediadock after upgrading OSX to 10.4.7

    10.4.7 support was included in 2.5.3. The current version, 2.6 does support 10.4.7.
    Project Manager, Avid Professional Services - Americas [view my complete system specs]

    In agreement, Unity. In Disagreement, Discussion. In all things, Charity.


Page 1 of 1 (5 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller