Latest post Mon, Jul 22 2019 5:05 PM by Danmarpor. 5 replies.
Page 1 of 1 (6 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Jul 5 2019 11:23 AM

    • Roy Zwier
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Feb 17 2011
    • Zwolle, The Netherlands
    • Posts 7
    • Points 125

    Bug in export menu

    I'm having a problem when i'm trying to export a sequence. In het export menu I can't select a format and can't scroll in the drop-down menu's. Is there a solution for this bug?

    Regards,

    Roy Zwier AV-specialist School of Journalism (Zwolle, The Netherlands) 

    Windesheim Campus 2-6
    8017 CA Zwolle
    088 469 99 11

    www.windesheim.nl

     

     

     

     

  • Fri, Jul 5 2019 11:48 AM In reply to

    Re: Bug in export menu

    Are you on 2019.6? Did you create brand new user settings? That is mandatory for 2019.6.

    Media Composer /w Symphony option | PT-HD | Win7Pro64 HP | OSX MBP | ISIS5000 | Nitris DX | Artist Mix & Transport & Color | AJA T-Tap | Decklink... [view my complete system specs]
  • Fri, Jul 19 2019 10:57 PM In reply to

    • Danmarpor
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Sep 25 2015
    • Posts 2
    • Points 30

    Re: Bug in export menu

    Same here. I'm new to Media Composer (I don't have a previous user).

    I made three different users: same problem. Can't select the options in window menu "Export Settings - Send to QT Movie", I click and it doesn't respond. Reinstalled twice.

    Any solution?

    Media Composer 2019.6 - Pro Tools 2018.10 - iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017) - Mac OS Sierra 10.12.6 - 48 GB RAM [view my complete system specs]
  • Sat, Jul 20 2019 10:23 AM In reply to

    Re: Bug in export menu

    All good here. Mac OS 10.13.6.

    iMac i5 27", 24GB RAM, OS 10.13.6 with Symphony 2018.12, BlackMagic mini monitor. MacBook Pro, 16GB RAM with OS 10.13.6 with MC 2018.5 and BMD Ultrastudio... [view my complete system specs]

    With best wishes, Roger Shufflebottom

    ACI, Technical Tutor (Editing), Faculty of Media and Communication, Bournemouth University, Dorset, UK

  • Sat, Jul 20 2019 8:40 PM In reply to

    Re: Bug in export menu

     

    Danmarpor:

    Same here. I'm new to Media Composer (I don't have a previous user).

    I made three different users: same problem. Can't select the options in window menu "Export Settings - Send to QT Movie", I click and it doesn't respond. Reinstalled twice.

    Any solution?

    I’m having similar-sounding issue with a variety of launched MC boxes, on PC with v2019.6 and New User Settings.

    before attempting to type or interact, move the whole box a bit in any direction and try it. Good luck!

    Windows7 Pro; HP 820z, 16GB ram; Composer Nitris DX, Squeeze v8.5 Pro _____ Windows10 Pro x64 Dell XPS 8930 Special Edition Tower i7-8700 3.2 Ghz; 32GB... [view my complete system specs]
  • Mon, Jul 22 2019 5:05 PM In reply to

    • Danmarpor
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Sep 25 2015
    • Posts 2
    • Points 30

    Re: Bug in export menu

    Hello Telegram. No, that doesn't work for me. Thanks anyway!

    I finally found a temporary workaround to the problem: go to Finder and come back (Command+Tab twice), this accept the selection I have made.

    Hopefully Avid will fix this bug soon.

    Media Composer 2019.6 - Pro Tools 2018.10 - iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017) - Mac OS Sierra 10.12.6 - 48 GB RAM [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (6 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller