Latest post Mon, Jul 13 2020 5:38 PM by Brian Berdan, ACE. 16 replies.
Page 2 of 2 (17 items) < Previous 1 2
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Mar 8 2019 1:53 AM In reply to

    • jef
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Sun, Feb 26 2006
    • Maryland
    • Posts 3,721
    • Points 44,650

    Re: Project opening stuck on Color Correction Presets

    Well - Don reminded me to update that thread. Big Smile

    It really seems like this is some AJA driver / OS ver / MC ver combo causing the issue.  I backed down AJA drivers till I got to a working place.

    I will try to remember to post what my working combo is.  I will say I am running 2018.11 on both an El Cap and Sierra system.

    One thing to try if this happens again is to bail out of MC, go to the AJA control panel to the tab where you can make presets and press the Reset Hardware (or such) button.  This is like a reboot for the AJA card.  This sometimes gets you started.

    Jef

    Avid DS 11.0.2 R.I.P | MC "Well, it depends ..." mostly 8.12.9|OS 10.14.x - iMac Pro 2019 - home system MacPro Dual 2.8 8core GTX680 "Harpertown"... [view my complete system specs]

    _____________________________________________

    Jef Huey

    Senior Editor

    Old Stuff  http://vimeo.com/album/3037796

  • Mon, Jul 13 2020 5:38 PM In reply to

    Re: Project opening stuck on Color Correction Presets

    For anyone else that is having this problem (mine crashed when it showed "loading Color Correciton Presets"), AJA said to delete AJA Control Panel preferences, which can be done from within the program:

    "In the AJA Control Panel, click on the Presets tab, then hit the “Erase all Prefs” button."

    Worked for me.

    Mac OS Mojave 10.14.6
    Media Composer 2019.12.1
    AJA 15.5.3

    2017 MacBook Pro Aja IO/XT Mojave 10.14.6 MC 2019.12.1 [view my complete system specs]
Page 2 of 2 (17 items) < Previous 1 2

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller