Latest post Sat, Aug 11 2018 10:21 AM by fhavid. 0 replies.
Page 1 of 1 (1 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sat, Aug 11 2018 10:21 AM

    • fhavid
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Aug 11 2018
    • Posts 1
    • Points 5

    Interplay Failover Cluster Server 2012 Installation Issues

    Hi All,

     

    Been having some issues setting up a Interplay Failover Cluster 2017.2

    Having completed WG433 I am pretty confident, however hit several issues along the way.

    Following documnetation has been followed to setup the Windows Servers, Adjust DNS Settings prerequisites, and HP MSA 2050 configuration.

    http://resources.avid.com/SupportFiles/attach/Configuring_HPE_MSA_2050_for_AS3000_Servers.pdf

    http://avid.force.com/pkb/servlet/fileField?id=0BE5A000000fxiJ

    http://resources.avid.com/SupportFiles/attach/Failover_Guide_WinServer_2012_Dec_2015.pdf

    I have also been asked to ensure that the domain account NXN user has manually been added to the adminstrators group on both client machines before proceeding with with the interplay 2017.2 installation.

    Also it was advised that i use ASDT before proceeding, to clear any failiures.

    I was told that ASDT may flag the following but to ignore IPV6 – this should not be disabled on a Cluster node. It may also flag the that the Remote Registry service should be disabled and again this should not be disabled on a cluster node.

    Errors i recieved are at the final steps during the interplay cluster 2017.2 installation around 95% onwards.

    it fails to

    1 - Setup the file server error 5007 (the installer could not add file server IPENG as a dependency to the Avid Workgroup Monitor resource) 

    2 - The installed could not bring Avid Workgroup Name resource online error 5023

    3 - the installer could not assign WG_Database$ to the MyShare Preperty of the file server IPENG Error 5007

    4 - The installed could not create the Satabase Share on the Avid Workgroup Disk resource

     

    I have confirmed that i can see the (S:) on the node which i am running the installation from and can read/write to it.

    Any advice on this would be appreciated.

    Thanks

     

    F

     

     

     

Page 1 of 1 (1 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller