Latest post Wed, Jun 6 2018 3:10 PM by Terry Snyder. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Tue, Jun 5 2018 7:31 PM

    Effects Mode buggy on 2018.4?

    Hello,

    I am having troubles with the effects mode after my update. I am tracking paint effects for witness protection and when i want to zoom in, nothing happens. Also I cannot move through keyframes, it will always move the object itself. This is quite annoying. Anyone with the same problems? I am running 64bit  Windows 7 on a Z420. 

    Filed under:
  • Wed, Jun 6 2018 1:20 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,472
    • Points 16,030
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Effects Mode buggy on 2018.4?

    Hi Stefan,

      I can't find your Avid master account email address, can you pm me so I can start a support case for this issue. 

     

     

    Thanks,

    RalphC

    This is a test. Media Composer 8.8 w/Symphony option, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce... [view my complete system specs]
  • Wed, Jun 6 2018 3:10 PM In reply to

    Re: Effects Mode buggy on 2018.4?

    I'm using 2018.4 with Win Pro as well.  While I don't find the effects mode itself more buggy, the oversensitive mouse issue (discussed in another thread) makes it harder to adjust effects parameters.

    MC 2018.4 with Symphony, Matrox MX02 Mini Max, Win 7 Pro, HP Z800 2x6-Core 3.2Ghz Xeon, 48GB ram, Quadro K4200, SanDisk Extreme 240GB SSD as system drive... [view my complete system specs]

    I have a fantastic editing assistant.  He stays by my side when I edit...doesn't talk too much...and thinks I'm a genius!    Check him out here: www.youtube.com/watch?v=ZQVkYaaPO6g

Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller