Latest post Wed, Apr 18 2018 1:14 PM by RalphC. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sun, Apr 15 2018 3:09 AM

    • porzo1lb
    • Not Ranked
    • Joined on Sun, Apr 15 2018
    • Posts 0
    • Points 0

    Plugins Not Found PLEASE HELP!!!

    I recently downloaded all the plugins available on the avid website (classic compressors, mooglefoogle, etc.) but upon launching pro tools 11, the plugins fail to load along with a message saying "The following plugins failed to load because no valid authorization could be found or the ilok key was not connected." I am sure the ilok is connected, so how do I get authorization for these free plugins that I downloaded? I am using windows 8. Any help would be greatly appreciated! Thanks.

  • Wed, Apr 18 2018 1:14 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,445
    • Points 15,735
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Plugins Not Found PLEASE HELP!!!

    Hi porzo1lb,

       This is the Pro Video Community for Audio stuff please go to the Audio Forums link here.

     

     

    RalphC

    This is a test. Media Composer 8.8 w/Symphony option, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce... [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller