Latest post Fri, Jan 5 2018 1:06 AM by Isaac T.. 3 replies.
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Jan 3 2018 8:23 PM

    • rebmopic
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jun 9 2012
    • Los Angeles
    • Posts 8
    • Points 100

    Media Tool - Clips load then quickly disappear

    Hello Everyone,

    I finished a project and want to delete the render files.  I click on Media Tool, then the drive, project and type of media to be listed.

    The files load into a list...and less than one second later, the list disappears leaving the window empty.  I've restarted the Mac, restarted MC, reinstalled MC, but alas, nothing helps.

    Mac Pro (Late 2013) - OS 10.12.6 - 32GB - MC 8.10.0.4747 - Single user

    Any help is much appreciated...

    Media Composer 2018.5 w/Symphony, MacPro6,1 (Late 2013) OS 10.13.4., 3.5 GHz 6-Core Intel Xeon E5, 32GB, Blackmagic Intensity Pro 10.8.4 [view my complete system specs]
    Filed under:
  • Wed, Jan 3 2018 10:03 PM In reply to

    • Isaac T.
    • Top 150 Contributor
    • Joined on Mon, Jan 9 2006
    • New York
    • Posts 682
    • Points 8,030

    Re: Media Tool - Clips load then quickly disappear

    @rebmopic: recommendation - skip Media Tool and use MDVx:

    http://djfio.ru/mdv/

    Faster, safer, more clarity.

    ijterronez.com | Demo ReelTwitter | Instagram | Vimeo

     

    NY-based. Available for editing and post-production workflow consultation - https://www.ijterronez.com/contact/

  • Thu, Jan 4 2018 4:30 AM In reply to

    • rebmopic
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jun 9 2012
    • Los Angeles
    • Posts 8
    • Points 100

    Re: Media Tool - Clips load then quickly disappear

    Very cool.  Thank you.

    I've downloaded the program and it looks great but after highlighting the selected files (and clicking "Yes, I am sure") I am repeatedly receiving this error message when attempting to delete the files:

     File can not be moved to the Trash.

    Try to delete permanently?

    I click "Yes To All" and then receive this message:

    “0001O200.MXF” couldn’t be removed because you don’t have permission to access it.

    for every file.

    Can you please tell what I am missing here?  

    Media Composer 2018.5 w/Symphony, MacPro6,1 (Late 2013) OS 10.13.4., 3.5 GHz 6-Core Intel Xeon E5, 32GB, Blackmagic Intensity Pro 10.8.4 [view my complete system specs]
  • Fri, Jan 5 2018 1:06 AM In reply to

    • Isaac T.
    • Top 150 Contributor
    • Joined on Mon, Jan 9 2006
    • New York
    • Posts 682
    • Points 8,030

    Re: Media Tool - Clips load then quickly disappear

    @rebmopic:

    rebmopic:
    Very cool.  Thank you.

    Killer, right?

    rebmopic:
    “0001O200.MXF” couldn’t be removed because you don’t have permission to access it.

    A few things come to mind. Everytime I go to write it, it takes too long.

    How about a screen sharing session through Messages? If you're interested, email me here - iterronez@hotmail.com.

    ijterronez.com | Demo ReelTwitter | Instagram | Vimeo

     

    NY-based. Available for editing and post-production workflow consultation - https://www.ijterronez.com/contact/

Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller