Latest post Tue, Jan 2 2018 4:29 PM by Marianna. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sat, Dec 30 2017 2:59 PM

    • Marlo
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Dec 30 2017
    • Posts 0
    • Points 0

    Exception: Failed to setup a sample provider!

    I am using Avid Media Composer First. I am trying to import media from the source browser and into my bin. I get the error "Exception: Failed to setup a sample provider" when I click "link" or "import." I then click okay and I get the error in the image below. What is the problem? I've also gotten errors with Line 1426 after the error below. 

  • Tue, Jan 2 2018 4:29 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 9,320
    • Points 206,820
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Exception: Failed to setup a sample provider!

    It is either a corrupt clip or has to do with what you have attached.    Any USB drives????  if so, disconnect and see if it goes away.  if not them something in your time`line is corrupt

    marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    AOL IM:  avidmarianna

    Twitter:  avidmarianna

    Skype: mariannamontague

    WWLD

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller