Latest post Tue, Oct 17 2017 1:19 AM by brett. 11 replies.
Page 1 of 1 (12 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Oct 13 2017 2:27 AM

    • brett
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Nov 17 2010
    • tampa
    • Posts 36
    • Points 480

    avid 8.9.2 BUGS

    Anyone experiencing issues with this release?  Missing timeline data all of a sudden offline?  Frequent crashes?  Every few minute I get MSMB file missing and I have to turn off the entire computer since avid wont close or go away?  I've lost countless hours re editng things?  I can't be the only one right?

    Now my entire project has no sound...I've never had so many issues with an editing system in my life.

    i73930k 3.2 6 core i7 with 32gb of ram GTX1070 1.5tb solid state drive in this system. [view my complete system specs]

    3930k  32gb of ram.

    MC 8.8

  • Fri, Oct 13 2017 3:44 AM In reply to

    Re: avid 8.9.2 BUGS

    Nope. Even on 365X HD projects (50fps) everything is working fine here.

    Desktop
    Corsair RM750X/Asus P8Z68 Deluxe(Gen3)/i7 2600K@4.4/Corsair 32G DDR3/PNY Quadro 2000D(353.82)/Samsung 850 Pro SSD(OS) 256 GB/ 2x2TB WD RE4@RAID 0/LG BH16NS40/W10 Pro 64bit/Media Composer Software 8.9.2 with Symphony • PhraseFind • ScriptSync Option/2xHP 22'' Monitors/M-Audio AV30 Speakers.

     

    Larry as long as I live I will remember you.

     

    3 Heads Digital MediaVienna Frames

  • Fri, Oct 13 2017 4:12 AM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 8,583
    • Points 111,975
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: avid 8.9.2 BUGS

    Brett

    Email me the exact issue, error messages, specifications of your system etc. and I will get right on it.

    Marianna

     

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    AOL IM:  avidmarianna

    Twitter:  avidmarianna

    Skype: mariannamontague

    WWLD

  • Fri, Oct 13 2017 5:10 AM In reply to

    • brett
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Nov 17 2010
    • tampa
    • Posts 36
    • Points 480

    Re: avid 8.9.2 BUGS

    Thanks..I will when it happens again...I keep refreshing the media, and it goes away...but I also get tons and tons of other errors if I decide the change the timeline resolution...evertime I open a project I get error after error...every startup I have to go to Ilok and register angin and again, I also get an eerror saying audio device is limted and somet things wont work...I just hit okay it loads projects...so annoying.

    i73930k 3.2 6 core i7 with 32gb of ram GTX1070 1.5tb solid state drive in this system. [view my complete system specs]

    3930k  32gb of ram.

    MC 8.8

  • Fri, Oct 13 2017 11:09 AM In reply to

    Re: avid 8.9.2 BUGS

    When exporting a DNX185X mixdown timeline to and XDCAM HD OP1a file for delivery,  randomly in the top third of the screen there is macro blocking.  The DNXhd version looks fine before you ask. I then tried it on an older MC 8.2.2 and I got the same results.  Various other forums have people with the same issue.  We had to export using Adobe Media Encoder instead.

     

    MC/SN 8.9 ish x15 PC's 1x Mac, PT 12.8 HDX all on PCs, [view my complete system specs]
  • Fri, Oct 13 2017 1:30 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 8,583
    • Points 111,975
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: avid 8.9.2 BUGS

    Shaden.......

    Can you email me this along with your speicfications - Like Brett's issue......I want to jump on it quickly.

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    AOL IM:  avidmarianna

    Twitter:  avidmarianna

    Skype: mariannamontague

    WWLD

  • Fri, Oct 13 2017 2:41 PM In reply to

    • ronn
    • Top 100 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • San Diego
    • Posts 976
    • Points 12,290

    Re: avid 8.9.2 BUGS

    Also make sure Pace License Services is running under computer management/services and set to "automatic."

    Media Composer 8.6 with Intensity Pro 4K, Lenovo P500, Win-7 64 Prof. 16GB RAM, Nvidia 2200, Sony FS7, A7S-ii, EX1, Lumix GH4, Ninja Assassin, Came-TV... [view my complete system specs]

    Ronn Kilby

    San Diego

  • Mon, Oct 16 2017 4:58 AM In reply to

    • brett
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Nov 17 2010
    • tampa
    • Posts 36
    • Points 480

    Re: avid 8.9.2 BUGS

    here is the error I get after editing all night once I try to save it... when I re open avid the timeline will be red and all data will be "lost" once I refresh everything it will come back, I'll have to make another ilok account, retart the computer, Ill get an error saying tha audio devices are missing, Ill have to restart again and everythihng will be back. 

    i73930k 3.2 6 core i7 with 32gb of ram GTX1070 1.5tb solid state drive in this system. [view my complete system specs]

    3930k  32gb of ram.

    MC 8.8

  • Mon, Oct 16 2017 4:59 AM In reply to

    • brett
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Nov 17 2010
    • tampa
    • Posts 36
    • Points 480

    Re: avid 8.9.2 BUGS

    just right click and hit open in a new window..weird its cut off like that.

    i73930k 3.2 6 core i7 with 32gb of ram GTX1070 1.5tb solid state drive in this system. [view my complete system specs]

    3930k  32gb of ram.

    MC 8.8

  • Mon, Oct 16 2017 5:02 AM In reply to

    • brett
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Nov 17 2010
    • tampa
    • Posts 36
    • Points 480

    Re: avid 8.9.2 BUGS

    just lost 2 hours of editing... unfreaking real

    i73930k 3.2 6 core i7 with 32gb of ram GTX1070 1.5tb solid state drive in this system. [view my complete system specs]

    3930k  32gb of ram.

    MC 8.8

  • Mon, Oct 16 2017 5:06 AM In reply to

    • brett
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Nov 17 2010
    • tampa
    • Posts 36
    • Points 480

    Re: avid 8.9.2 BUGS

    I am assuming the adding gain error to find better sound waves is causing the issue?  

    i73930k 3.2 6 core i7 with 32gb of ram GTX1070 1.5tb solid state drive in this system. [view my complete system specs]

    3930k  32gb of ram.

    MC 8.8

  • Tue, Oct 17 2017 1:19 AM In reply to

    • brett
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Nov 17 2010
    • tampa
    • Posts 36
    • Points 480

    Re: avid 8.9.2 BUGS

    now this when i try to save...which doesnt save..then i have to re register for ilokupon startup... let it say audio devices arent there... restart the computer again...this is a never ending cycle....can i roll back verisions of avid?  who is making these changes...this bride is getting pretty upset..and im at a standstill

    i73930k 3.2 6 core i7 with 32gb of ram GTX1070 1.5tb solid state drive in this system. [view my complete system specs]

    3930k  32gb of ram.

    MC 8.8

Page 1 of 1 (12 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller