Latest post Thu, Oct 12 2017 1:19 PM by Marianna. 5 replies.
Page 1 of 1 (6 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Mon, Aug 7 2017 6:57 PM

    • ramz434
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Long Island
    • Posts 150
    • Points 1,895

    Cant add filler at start using Audio Track Effects

    When I have audio effects dropped onto an audio track, MC 9 (CORRECTION - 8.9) wont let me add 'filler at start'. I get the error: 'EXCEPTION: CM_NO_SOURCE'

    Tried different user settings. I can still add 'filler at position' - but no filler at start. Whats weird is that nothing looks like its happening, but if you zoom into the timeline you can see that it did add the filler, but the Timecode changes color and the timeline is unusable as it just keeps throwing the EXCEPTION error.Avid Filler at start error

    - HP Z400/24gb ram/Windows 10/MC8.9/256gb Samsung SSD/ NVidia GTX 1080/Dual HP ZR22 Monitors/ - Macbook Pro/16gb ram/OS 10.11/MC8.6/NVIDIA GeForce... [view my complete system specs]
  • Mon, Aug 7 2017 7:37 PM In reply to

    Re: Cant add filler at start using Audio Track Effects

    Same here. But you probably mean 8.9, and I'm on 8.8.3 now.

    Media Composer /w Symphony option | PT-HD | Win7Pro64 HP | OSX MBP | ISIS5000 | Nitris DX | Artist Mix & Transport & Color | AJA T-Tap | Decklink... [view my complete system specs]
  • Mon, Aug 7 2017 7:48 PM In reply to

    • ramz434
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Long Island
    • Posts 150
    • Points 1,895

    Re: Cant add filler at start using Audio Track Effects

    yes - 8.9. 

    - HP Z400/24gb ram/Windows 10/MC8.9/256gb Samsung SSD/ NVidia GTX 1080/Dual HP ZR22 Monitors/ - Macbook Pro/16gb ram/OS 10.11/MC8.6/NVIDIA GeForce... [view my complete system specs]
  • Mon, Oct 9 2017 9:40 AM In reply to

    • Bloersch
    • Top 150 Contributor
    • Joined on Sat, Dec 3 2005
    • Berlin, Germany
    • Posts 862
    • Points 10,095

    Re: Cant add filler at start using Audio Track Effects

    I'm seeing the same in 8.9.2 - Any chance for a bugfix?

    all different setups in various editing suites. my own: MC 8.6.1, OSX 10.11.5, Retina MacBook Pro 2.7GHz Intel Core i7, 16GB RAM, Aja T-Tap [view my complete system specs]

    www.film-editing.de

  • Mon, Oct 9 2017 2:16 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 8,583
    • Points 111,975
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Cant add filler at start using Audio Track Effects

    Bloersch et al

    Lt me get support on it and see if we can reproduce and get a bug logged.

    Stand by

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    AOL IM:  avidmarianna

    Twitter:  avidmarianna

    Skype: mariannamontague

    WWLD

  • Thu, Oct 12 2017 1:19 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 8,583
    • Points 111,975
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Cant add filler at start using Audio Track Effects

    Guys....

    Support reproduced this and it is a bug..... ( MCCET-2091 ).  Engineering is looking at it...

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    AOL IM:  avidmarianna

    Twitter:  avidmarianna

    Skype: mariannamontague

    WWLD

Page 1 of 1 (6 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller